Pooli kevytyrittäjyys

Pooli on kevytyrittäjien laskutuspalvelu, joka hoitaa tylsän byrokratian kevytyrittäjän puolesta. Tämä mahdollistaa täyden keskittymisen työn tekemiseen ja ainoastaan laskun lähettämiseen. Yhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ja oman osaamisen myymistä opintojen ohella. Pooli mahdollistaa opiskelijalle laskuttamisen ilman omaa y-tunnusta ja ikävää byrokratiaa, jolloin voi keskittyä itse asiakassuhteiden luomiseen ja ammattiosaamisen kartuttamiseen.

Tällä hetkellä uusista perustettavista yrityksistä merkittävä osa on kevytyrittäjien perustamia yrityksiä ja kevytyrittäjyys on Suomessa nopeinten kasvava työnmuoto. Opiskelijat voivat hyötyä kevytyrittäjyyden tuomista mahdollisuuksista, jonka vuoksi tietoisuutta on tärkeää lisätä heidän keskuudessaan. Kevytyrittäjyys on vielä suhteellisen uutta ja sen etuja ei vielä tiedetä laajasti varsinkaan työelämän alkuvaiheessa olevassa kohderyhmässä, johon yleensä opiskelijat kuuluvat.

Kevytyrittäjyys antaa opiskelijalle joustavuutta määritellä omat työajat, mikä helpottaa opintojen suorittamista. Opiskelijalla on mahdollisuus kartuttaa kokemusta ja osaamista opiskelujen aikana esimerkiksi erilaisten yritysprojektien avulla, ja samalla ansaita siitä rahaa. Kevytyrittäjyys madaltaa myös opiskelijan kynnystä lähteä kokeilemaan omaa liikeideaa, josta voi parhaimmillaan muodostua uusi urapolku.

“Olemme pohtineet sitä, miten voisimme tuoda kevytyrittäjyyttä ja yrittäjyyttä lähemmäksi opiskelijoita sekä tuoda vaihtoehtoja yrittäjänä aloittamiseen. Opiskelijakunnaat ovat tähän erinomainen yhteistyökumppani sillä he ajavat opiskelijoiden etua ja tuntevat opiskelijat loistavasti.”  Käyttämällä koodia Kaakko20 palveluun rekisteröitymisen yhteydessä, Pooli tulee maksamaan osan Poolin normaalisti saadusta osuudesta suoraan opiskelijakunnalle. Tämä ei vaikuta opiskelijan saamaan palkkioon millään tavalla vaan tämä tukee opiskelijakunnan toimintaa.

Kevytyrittäjyydestä opiskelijana saa lisää tietoa täältä: https://www.pooli.fi/kevytyrittajyys-opiskelijana/

Koodi: Kaakko20

Pooli kevytyritttäjyys
  • Käytä koodia: Kaakko20

Kevytyrittäjyys

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on strategiassaan korostanut yrittäjyyttä sekä yritystoiminnan luomista kampuskaupunkien alueelle. Haluammekin osaltaan olla mukana tässä työssä ja kannustaa opiskelijoita yrittäjyyteen.
Kevytyrittäjänä pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan yrittäjänä olemista turvallisesti, ilman taloudellisia riskejä.

Liittyminen 0€

0

Palvelumaksu

%5

Ei juoksevia kuluja

0