window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-119753647-2');
Toimistomme on suljettu 16.5. lähtien. Voit olla yhteydessä sähköpostin kautta // Our office is closed from 16 May. You can contact us via email.
Ladataan Tapahtumat
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta Kaakko
ylpeänä esittää: Hallituskadun Appro 2022!
Kerätkää porukka kasaan ja suunnatkaa Mikkeliin 12.10.2022!
Leimoja kerätään nauttimalla vaadittava määrä juoma- tai ruoka-annoksia, tai suorittamalla tehtävärasti suorituspassiin merkityissä ravintoloissa. Rastiensuoritus paikoista voit saada kaksi leimaa. Yhden leiman ostaessasi ruokaa/juomaa ja yhden suorittaessasi tehtävä rastin. Mikä tahansa juoma lasketaan – myös alkoholittomat juomat.
Pukukoodia ei ole, eli esimerkiksi haalarit ovat oikein passeli asuste näihin kemuihin. Voit myös kasata joukkueen ja keksiä kavereiden kanssa yhtenäiset asusteet.
Appropassin ja jatkorannekkeen saat Hallituskadulla sijaitsevalta teltalta. Näytä teltalla kide.app-palvelun kautta ostettu lippu, sekä Kaakon opiskelijakorttisi, mikäli olet ostanut jäsenhintaisen lipun.
HUOMIO! OPISKELIJAKUNTA KAAKKO EI KORVAA RIKKOUTUNEITA TAI KADONNEITA RANNEKKEITA! LISÄKSI RANNEKKEILLA EI OLE VAIHTO- TAI PALAUTUSOIKEUTTA!
Approjen jatkopaikkana toimii: Mikkelin Bar’n’Night Vaakuna!
Opiskelijakunta Kaakon jäsenille lippu vain 15 €, muille osallistujille 20 €.
Illan esiintyjä julkaistaan hiihtoloman jälkeen – pysykää kuulolla!
Appropassi sisältää:
– Suoritusta vastaavan haalarimerkin
– Sisäänpääsyn jatkopaikkaan
– Narikkamaksun
Suoritettava tutkinto määräytyy osallistumiskerran mukaan. Aiemmat suorituksen tarkastetaan haalareissa olevista merkeistä.
Tutkintoon vaadittavat leimamäärät:
Approbatur: kymmenen (10)
Cum Laude: kaksitoista (12)
Laudatur: neljätoista (14)
Tohtori: kuusitoista (16)
Go to Top