Slice-opiskelijakortti

Mobiiliopiskelijakortti sisältyy automaattisesti Kaakon jäsenmaksuun. Mobiilikorttia varten sinun tulee ladata kasvokuvasi rekisteriimme jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Lataamalla Slicen opiskelijakortin saat haltuusi tuhansia paikallisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja. Etuja löydät niin kampuspaikkakunnaltasi kuin myös muualta Suomesta ja mikä parasta, uusia etuja myönnetään jatkuvasti ympäri Suomen.

Etuja myöntävät yritykset tunnistat helposti vaaleansinisestä Slice-tarrasta, joka löytyy yleensä kassojen tai ulko-ovien läheisyydestä. Muista siis aina kysyä opiskelijaetuja nähdessäsi Slice-tarraa ja lunasta etusi Slicen tai Pivon sovelluksella.

Sovelluksen käyttöönottoa varten tarvitset aktivointikoodin, joka lähetetään sinulle edu.xamk.fi -sähköpostiin noin vuorokauden sisällä jäseneksi liittymisestäsi. Slice toimii tutkinto-opiskelijoilla sekä avoimen AMK:n opiskelijoilla.

Näin otat Slicen käyttöön

  1. Lataa Slice.fi app puhelimeesi joko Google Playsta tai App Storesta
  2. Ota sovellus käyttöön aktivointikoodilla, joka toimitetaan opiskelijasähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa roskapostikansiosi.
  3. Hyväksy käyttäjäehdot.

Huom!
Sliceen siirrettävät tiedot ovat: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, opiskelijanumero, koulutusala, opiskeluoikeuden päätöspäivämäärä ja jäsenrekisteriin lisäämäsi valokuva.  Näitä tietoja käytetään vain opiskelijakortin tietoihin ja sen varmistamiseksi, että omaat oikeuden opiskelijakorttiin. Tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen suoramarkkinointikäyttöön.

Pivo-opiskelijakortti

Pivon mobiiliopiskelijakortti on Pivon tarjoama palvelu, jolla saat opiskelijakortin Android- tai iOS-puhelimeesi veloituksetta. Ota Pivon mobiiliopiskelijakortti käyttöön, niin se kulkee aina mukanasi. Pivon opiskelijakortilla saat niin Kelan ateriatuen kuin VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset sekä tietenkin kaikki muutkin opiskelijaedut paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Pivon mobiiliopiskelijakortti on tarkoitettu vain tutkinto-opiskelijoille ja se vaatii voimassaolevan Kaakon jäsenyyden. Pivon opiskelijakortti vaatii henkilötunnuksien syöttämisen jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Näin otat Pivon käyttöön

  1. Lataa Pivo puhelimeesi joko Google Playsta tai App Storesta ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  2. Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita. Pivossa olevan profiilikuvasi voit vaihtaa kaksi kertaa vuodessa.

Ongelmia Pivon kanssa?
Apua mahdollisiin ongelmatilanteisiin löydät Pivon sivuilta, ottamalla yhteyttä Kaakon chatin/sähköpostin kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan Pivon asiakaspalveluun asiakaspalvelu@pivolompakko.fi. Pivolla maksamisesta lisätietoja löytyy Pivon sivuilta.