Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on sekä muovinen että digitaalinen.
Voit tilata sen ja liittyä opiskelijakuntaan seuraavista linkeistä:

Saat sekä muovisen kortin että digitaalisen Slice.fi-kortin, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Saat Slice.fi-sovelluksen kirjautumistunnukset sähköpostiin, kun korttitilauksesi on käsitelty. Voit halutessasi käyttää myös Pivon digitaalista opiskelijakorttia.

Tilaamalla opiskelijakortin liityt Opiskelijakunta Kaakon jäseneksi. Meillä on eri opiskelijakortti tutkinto-opiskelijoille ja avoimen AMK:n polku-, hops- ja korkeakouludiplomiopiskelijoille. Voit tilata opiskelijakortin, kun täytät seuraavat ehdot:

1. opiskelet Xamkissa AMK– tai YAMK-tutkintoa tai olet avoimen AMK:n polku-, hops- tai korkeakouludiplomiopiskelija
2. olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle

Hyödynnä alennuksia esimerkiksi seuraavissa

VR:n junat, matkahuollon bussit, Kelan ateriatuki, paikalliset tarjoukset, valtakunnalliset tarjoukset, kirjastokortti XAMKissa, monitoimilaitekortti XAMKissa, ravintolan maksuväline XAMKissa.

Opiskelijakortti avoimen AMK:n polku-, hops- ja korkeakouludiplomiopiskelijoille

Avoimen AMK:n polku-, hops- tai korkeakouludiplomiopiskelijana saat kaikki opiskelijaedut pois lukien Kelan ateriatuki sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset.

Selaa opiskelijaetuja

Kortin tilausohjeet ja toimitus

Tilaaminen

Tilauslomakkeelle tarvitaan opiskelijanumero, joka löytyy Pepistä omista käyttäjäasetuksista vasemmasta yläkulmasta. Pääset katsomaan sen Pepistä vähän ennen lukukauden alkua.

Kasvokuva

Korttiin tulevan kasvokuvan tulee olla suoraan edestä päin otettu lähikuva, jossa kasvot näkyvät kokonaan ja olet helposti tunnistettavissa. Kuvan ei tarvitse olla virallinen passikuva, mutta sen tulee olla passikuvan kaltainen.

Korttiohjekuvat

Toimitus

Saat sähköpostiisi viestin, kun korttisi on noudettavissa opiskelijakunnan toimistolta. Voit myös vastata viestiin, että haluaisit kortin omaan kotiosoitteeseesi. Kortin postittaminen on opiskelijan vastuulla.

Hinnasto

  • kortti + jäsenyys lukukausi 0,5 vuotta (syksy tai kevät)  32 €

  • kortti + jäsenyys lukuvuosi 44 €

  • kortti + jäsenyys 2 lukuvuotta 71 €

  • kortti + jäsenyys 3,5 lukuvuotta 111,5 €

  • kortti + jäsenyys 4 lukuvuotta 125 €

  • kortti + jäsenyys 4,5 lukuvuotta 138,5 €

Yllä olevat hinnat sisältävät jäsenmaksun, digitaalisen kortin käytön, muovisen kortin valmistusmaksun ja käsittelymaksun. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu. Muovisen kortin voimassaolo osoitetaan voimassa olevalla lukukausi- tai lukuvuositarralla. Digitaaliseen korttiin voimassaolo päivittyy automaattisesti.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
Kotisivut: www.paytrail.com