Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on sekä muovinen että digitaalinen.

Tilaa oma opiskelijakorttisi ja liity Kaakkoon!

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista.
Hyväksyn

Voit valita, otatko käyttöön muovisen sekä digitaalisen opiskelijakortinkortin TAI digitaalisen opiskelijakortin, jonka voit ladata älylaitteesi sovelluskaupasta. Saat Slice.fi-sovelluksen kirjautumistunnukset sähköpostiin, kun korttitilauksesi on käsitelty. Tutkinto-opiskelijat voivat käyttää myös Pivon digitaalista opiskelijakorttia.

Slice.fi opiskelijakorttia voivat käyttää tutkinto-opiskelijat sekä polkuopiskelijat.

Pivon opiskelijakortti on VAIN tutkinto-opiskelijoille. Lisätietoja Pivon opiskelijakortin käyttöönotosta saa Pivon sivuilta.

Slicen tuhansia jäsenetuja on saatavilla mm. Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Kuopiossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Turussa, Satakunnassa ja Seinäjoella.

Tilaamalla opiskelijakortin liityt Opiskelijakunta Kaakon jäseneksi. Meillä on eri opiskelijakortti tutkinto-opiskelijoille ja avoimen AMK:n polku-, hops- ja korkeakouludiplomiopiskelijoille. Voit tilata opiskelijakortin, kun täytät seuraavat ehdot:

1. opiskelet Xamkissa AMK– tai YAMK-tutkintoa tai olet avoimen AMK:n polku-, hops- tai korkeakouludiplomiopiskelija
2. olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle

Hyödynnä alennuksia esimerkiksi seuraavissa

Valtakunnalliset jäsenedut

 • IF: jäsenhintaiset vakuutukset: www.if.fi/samok
 • Kela: Kelan ateriatuettu ruokailu kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä opiskelijakortti, jossa on Kelan logo.
 • Matkahuolto: Bussiyritykset myöntävät lipuistaan opiskelija-alennusta. Alennusprosentit ja alennuksiin oikeuttavat kilometrimäärät voivat vaihdella ja poiketa toisistaan yrityksittäin. Ajantasaiset hintatiedot opiskelijahintaisten lippujen osalta löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi, Aikataulut ja liput –hausta. Opiskelijahintaisia lippuja voi ostaa Matkahuollon verkkosivuilta, Bussiliput-mobiilisovelluksesta, Matkahuollon toimipaikoista ja lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä sekä matkatoimistoista.
 • VR: 30%:n alennus kaukoliikenteen kertalipusta sekä 10, 30, 50 tai 100 matkan sarjalipuista. Lähiliikenteen junissa 50% alennus kertalipusta ja sarjalipuista.
 • Eckerö Line: AMK-opiskelijakortilla saat alennusta Eckerö Linen reitti- ja risteilymatkoista. Eckerö Line myöntää 20 % alennuksen päivän henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.-25.6.2023 + 14.8.2023-29.2.2024. Ajalla 26.6.-13.8.2023 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta. Etu on voimassa myös verkosta varatuille ryhmille kokoustila- ja bussivarauksia lukuunottamatta. Varaudu ilmoittamaan varauksen yhteydessä nimet ja syntymäajat koko ryhmälle. Etu on varattavissa helposti suoraan tämän linkin kautta: www.eckeroline.fi/AMK. Käytä varatessasi tuotekoodia: JARJ23. Huom. AMK-opiskelijakortti (Kaakon opiskelijakortti) esitettävä lähtöselvityksessä.
 • Silmäasema: Opiskelijakortilla alle 30-vuotiaille opiskelijoille silmälasit -50 % normaalihinnasta (sisältäen kehykset ja linssit)
  Piilolinssit, piilolinssinesteet ja muut tarvikkeet -10 %
  Maksuton optikon näöntutkimus (norm. 25 €, ei koske piilolinssejä).
  Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
VR:n junat, matkahuollon bussit, Kelan ateriatuki, paikalliset tarjoukset, valtakunnalliset tarjoukset, kirjastokortti XAMKissa, monitoimilaitekortti XAMKissa, ravintolan maksuväline XAMKissa.

Opiskelijakortti avoimen AMK:n polku-, hops- ja korkeakouludiplomiopiskelijoille

Avoimen AMK:n polku-, hops- tai korkeakouludiplomiopiskelijana saat kaikki opiskelijaedut, pois lukien Kelan ateriatuki sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset.

Selaa opiskelijaetuja

Kortin tilausohjeet ja toimitus

Tilaaminen

Tilaamista varten tarvitset:

 1. Sähköpostiosoitteen. Sinun tulee antaa Xamkin sähköpostiosoitteesi (@edu.xamk.fi)
 2. Opiskelijanumerosi. Opiskelijanumerosi on seitsemännumeroinen tunniste, jonka voit tarkistaa Pepistä. Opiskelijanumeron kaksi ensimmäistä numeroa vastaa opintojesi aloittamisvuotta
 3. Kasvokuvan itsestäsi, mikäli haluat tilata fyysisen opiskelijakortin. Kuvan tulee olla pystysuuntainen, selkeä kasvokuva, jossa on neutraali tausta ja josta sinut tunnistaa
 4. Maksuvälineen. Voit maksaa jäsenmaksun verkkokaupassa yleisimmillä maksukorteilla, MobilePaylla, Pivolla tai verkkopankilla

Kasvokuva

Korttiin tulevan kasvokuvan tulee olla suoraan edestä päin otettu lähikuva, jossa kasvot näkyvät kokonaan ja olet helposti tunnistettavissa. Kuvan ei tarvitse olla virallinen passikuva, mutta sen tulee olla passikuvan kaltainen.

Korttiohjekuvat

Toimitus

Jos olet tilannut fyysisen opiskelijakortin, saat sähköpostiisi viestin, kun korttisi on noudettavissa oman kampuksesi Kaakon toimistolta. Voit myös vastata viestiin, että haluaisit kortin omaan kotiosoitteeseesi. Kortin postittaminen on opiskelijan vastuulla, eikä postin hävittämiä kortteja korvata.

Huomioithan, että postitus kotiosoitteeseen maksaa 5€/kerta ja sinun tulee pyytää postitusta erikseen chatin tai henkilökunnan kautta.
Jos et ole maksanut postimaksua, voit maksaa sen täältä.

Hinnasto muovikortti + mobiilikortti

 • lukukausi 0,5 vuotta (syksy tai kevät)  34 €

 • lukuvuosi 47 €

 • 2 lukuvuotta 74 €

 • 3,5 lukuvuotta 114 €

 • 4 lukuvuotta 128 €

 • 4,5 lukuvuotta 142 €

 • Postimaksu 5€/kerta

Yllä olevat hinnat sisältävät jäsenmaksun, digitaalisen kortin käytön, muovisen kortin valmistusmaksun ja käsittelymaksun. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu. Muovisen kortin voimassaolo osoitetaan voimassa olevalla lukukausi- tai lukuvuositarralla. Digitaaliseen korttiin voimassaolo päivittyy automaattisesti.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
Kotisivut: www.paytrail.com

Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä.

Kaakon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa Pivo Wallet Oy:lle ja/tai FeedCowboy Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle ja/tai FeedCowboy Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa tai Slice-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn taikka Slicen mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.

Opiskelijakunnan jäsenyydessä ei ole peruutusoikeutta. Jäsenmaksua EI palauteta, mikäli jäsenyyden ehdot edelleen täyttyvät. Käyttämätön jäsenmaksu voidaan palauttaa vain silloin, kun opiskelija on eronnut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta tai valmistunut.

 • Opiskelijakunta perii kaikista maksupalautuksista viiden (5) euron käsittelymaksun.
 • Mikäli opiskelija on epähuomiossa maksanut jäsenmaksun tuplana tai useampaan kertaan, palautetaan ylimääräinen jäsenmaksu hänelle kokonaisuudessaan ilman käsittelymaksua. Opiskelijakunta ei kuitenkaan vastaa verkkokaupan palveluntarjoajan mahdollisesti perimien erillisten palvelumaksujen palauttamisesta.
 • Jäsenmaksuja ei palauteta takautuvasti.

Hinnasto mobiilikortti

 • lukukausi 0,5 vuotta (syksy tai kevät)  22 €

 • lukuvuosi 35 €

 • 2 lukuvuotta 62 €

 • 3,5 lukuvuotta 102 €

 • 4 lukuvuotta 116 €

 • 4,5 lukuvuotta 130€

 • Postimaksu 5€/kerta

Yllä olevat hinnat sisältävät jäsenmaksun, digitaalisen kortin käytön, käsittelymaksun. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu. Digitaaliseen korttiin voimassaolo päivittyy automaattisesti.

Opiskelijakunnan jäsenyydessä ei ole peruutusoikeutta. Jäsenmaksua EI palauteta, mikäli jäsenyyden ehdot edelleen täyttyvät. Käyttämätön jäsenmaksu voidaan palauttaa vain silloin, kun opiskelija on eronnut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta tai valmistunut.

 • Opiskelijakunta perii kaikista maksupalautuksista viiden (5) euron käsittelymaksun.
 • Mikäli opiskelija on epähuomiossa maksanut jäsenmaksun tuplana tai useampaan kertaan, palautetaan ylimääräinen jäsenmaksu hänelle kokonaisuudessaan ilman käsittelymaksua. Opiskelijakunta ei kuitenkaan vastaa verkkokaupan palveluntarjoajan mahdollisesti perimien erillisten palvelumaksujen palauttamisesta.
 • Jäsenmaksuja ei palauteta takautuvasti.