Kotka

Kotkan Insinööriopiskelijat KoIO ry
Kotkan Insinööriopiskelijat KoIO ry
Olemme Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan kampuksen tekniikan opiskelijoiden ammatillinen edunvalvoja, ja samalla valtakunnallisen Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n Kotkan paikallisyhdistys.
Kotkan sosiaali- ja terveysalan opiskelijat Kostea ry
Kotkan sosiaali- ja terveysalan opiskelijat Kostea ry
Kotkan sosiaali- ja terveysalan opiskelija-aktiivit.
Merkkari Ry
Merkkari Ry
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun merenkulun opiskelijoiden opiskelijayhdistys.
Opiskelijayhdistys METELI ry
Opiskelijayhdistys METELI ry
Opiskelijoiden etua ajava yhdistys, joka toimii voittoa tavoittelemattomasti.
Kotkan Kyberturvallisuusinsinööriopiskelijat ry
Kotkan Kyberturvallisuusinsinööriopiskelijat ry
XAMK Kotkan kyberturvallisuusopiskelijoiden ainejärjestö, jonka tavoitteena on tukea kyberopiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja työelämäyhteistyötä sekä järjestää tapahtumia ja toimintaa opiskelijoille.
PatteriES
PatteriES
PatteriES järjestää mielenkiintoisia tapahtumia ihmisille, jotka ideoivat, yrittävät ja haluavat verkostoitua.
Patteri Entrepreneurship Society organizes interesting events for students and everyone that generate ideas, are interested in entrepreneurship and want to connect with people, projects and companies.
Check our events and take part!

Kouvola

Gaming Barracks
Gaming Barracks
Gaming Barracks on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampuksella alkunsa saanut peleihin ja pelaamiseen keskittynyt yhteisö. Alueen opiskelijoiden ja harrastajien yhdistettyä voimansa tarkoituksena on lisätä kiinnostusta ja tietoutta pelejä, e-urheilua ja kisakulttuuria kohtaan Kymenlaakson ja tulevaisuudessa mahdollisesti koko Suomen alueella. Tulemme järjestämään muun muassa peli-iltoja, laneja sekä kisakatsomoita.
Klato
Klato
Kymenlaakson tradenomiopiskelijat Klato ry on Tradenomiopiskelijoiden jäsenyhdistys.
Pyrimme edistämään ja valvomaan jäsenistömme sosiaalisia, henkisiä, opiskeluun liittyviä sekä ammatillisia etuja ja vahvistamaan jäsenistömme yhteiskunnallista asemaa.
Edistämme tradenomi-, työelämä- ja työmarkkinatietoutta tradenomiopiskelijoiden keskuudessa sekä toimimme jäsenistömme ja kattojärjestömme yhdyssiteenä.
Jäseniksi voivat liittyä kaikki Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijat. Jäsenyys on maksuton. Ota yhteyttä ja liity joukkoon!
Klaton jäsenenä olet myös Tradenomiopiskelijoiden jäsen ja saat kaikki liiton edut.
Opiskelijayhdistys Kupla Ry
Opiskelijayhdistys Kupla Ry
Kouvolan kampuksen kaikkien opiskelijoiden oma yhdistys.
Kouvolan opiskelijat voivat ostaa opiskelijahaalarit suoraan Kuplan toimistolta.
TIKKI
TIKKI
TIKKI on XAMKin muodin ja puvustuksen opiskelijoiden yhdistys. Tarkoituksemme on edistää alamme näkyvyyttä mm. järjestäen alaamme liittyviä tapahtumia, kuten myyjäisiä, luentoja ja muotinäytöksiä.
VIRTA
VIRTA
Virran toimintaperiaate on tuottaa muotoilun opiskelijoille kontakteja, toimintoja ja palveluita. Yhteisö tarjoaa alustan laajempaan kommunikaatioon opiskelijoiden välillä Facebook -ryhmän ja Virran järjestämien tapahtumien välityksellä.
Virta edustaa jokaista XAMKin Kouvolan kampuksen muotoilijaa. Virtaa pyörittävät muotoilijat, jotka haluavat osallistua Virran palveluiden ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon Virran kontaktien kanssa.
KATO
KATO
Kouvolan Ammattikorkeakoulun Tekniikan Opiskelijat KATO ry.
Kato on tekniikan alan tai siitä kiinnostuneiden opiskelijoiden yhdistys Kouvolassa.

Mikkeli

Mikkelin restonomiopiskelijat - Mikro ry
Mikkelin restonomiopiskelijat - Mikro ry
Mikro ry edustaa Mikkelin restonomiopiskelijoita. Alan mukaisesti paitsi edustamme opiskelijoitamme, olemme pyrkineet profiloitumaan järjestämiemme tapahtumien kautta; autetaan kaveria ja pidetään runsaasti omia tapahtumia. Tavoitteenamme onkin koronan jälkeen ollut opiskelijakulttuurin elvyttäminen ja sen tuominen Mikkeliin muista opiskelijakaupungeista.

Mikro myy opiskelijahaalareita Mikkelin restonomiopiskelijoille.

Mikkelin insinööriopiskelijat MIO Ry
Mikkelin insinööriopiskelijat MIO Ry
Mikkelin insinööriopiskelijat MIO ry on noin 600 insinööriopiskelijan paikallinen yhdistys, joka insinöörimäisesti pitää huolta työelämään valmentamisesta sekä perinteisestä huvikulttuurista. MIO ry on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n Mikkelin paikallisyhdistys, ja IOL taas kuuluu Insinööriliitto IL ry:hyn. IL ry on AKAVAn alainen ammattiliitto. Jäsenenämme kuulut siis ammattiliittoon, joka mm. ajaa insinöörien oikeuksia työelämässä.

MIO ry myy opiskelijahaalareita Mikkelin insinööriopiskelijoille.

Mikkelin tradenomiopiskelijat MTO ry
Mikkelin tradenomiopiskelijat MTO ry
Mikkelin tradenomiopiskelijat MTO ry on Tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistys, joka toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK Mikkelin kampuksella. Yhdistyksemme tarkoituksena on toimia paikallisena edunvalvojana tradenomiopiskelijoille sekä tuottaa opiskelijoille vapaa-ajan aktiviteettejä, toimintaa ja tapahtumia.

MTO ry myy opiskelijahaalareita Mikkelin tradenomiopiskelijoille.

Nila ry
Nila ry
Nila Ry on Mikkelin metsätalousinsinööriopiskelijoiden etuja ajava koulutusalajärjestö. Sen tehtävänä on pitää huolta opiskelijoidensa hyvinvoinnista järjestämällä, kehittämällä ja rahoittamalla opiskelijoidensa yhteisiä tapahtumia ja syntyneitä ideoita. Tapahtumista perinteisimmät ovat ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarkoitettu Tulojuhla, läheisen järven ympäristössä kierrettävä rastimuotoinen Hautosen ympärijuoksu, metsäopiskelijoiden Pikkujoulut sekä keväiset Pilkkikisat. Nila Ry:n kuuluvat kaikki halukkaat metsätalousinsinööriopiskelijat. Nilan hallituksen metsäopiskelijat päättävät tapahtumien rahoituksista ja opiskelijatapahtumia.
Mikäli sinulla on hyviä ehdotuksia, ota yhteyttä.
Sokka ry
Sokka ry
Sokka ry eli virallisesti Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksen yhteisöpedagogi sekä sosiaali- ja terveysalojen opiskelijoiden yhdistys Sokka ry. Eli nimensä mukaan meidän opiskelijoitamme ovat yhteisöpedagogit, terveydenhoitajat, sairaanhoitajat ja sosionomit. Toimimme alojemme edunvalvojana sekä järjestämme tapahtumia ja osallistumme aktiivisesti yhteistyökumppaneittemme toimintaan.

Sokka myy opiskelijahaalareita Mikkelin yhteisöpedagogeille sekä sosiaal- ja terveys-alan opiskelijoille.

Savonlinna

Sohva ry
Sohva ry
Sohva ry on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampuksen opiskelijoiden oma yhdistys.
Sohvaan liittyminen on halpaa, edullista ja helppoa. Jäsenyys maksaa vain 5€ koko opiskeluajalta. Sohvan jäsentarralla saa muun muassa alennusta Sohvan järjestämistä tapahtumista sekä paikallisten yritysten palveluista. Nämä alennukset ovat mukava lisä tavan opiskelijakortin alennuksiin 🙂 Liittyminen käy kätevästi Sohvan toimistolla!
Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ideoimaan ja päättämään tulevista tapahtumista sekä muista tärkeistä asioista. Hallitus pitää myös yllä yhteistyötä koulun päättäjien, Kaakon, tuutorien ja Savonlinnan yrityksien kanssa.
Jos sinulla on kysymyksiä opiskeluun liittyen, haluat ostaa haalarimerkkejä Sohvalta tai tulla mukaan aktiivitoimintaan, tule käymään Sohvan toimistolla, joka löytyy 2. kerroksesta. Olemme auki joka maanantai ja torstai klo. 11:30-12:30, muina aikoina voit lähettää meiliä.
Savonlinnan insinööriopiskelijat SAIO ry
Savonlinnan insinööriopiskelijat SAIO ry
Savonlinnan insinööriopiskelijat SAIO ry on Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampuksen insinööriopiskelijoiden ammatillinen edunvalvoja, sekä samalla valtakunnallisen Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n Savonlinnan paikallisyhdistys. Savonlinnan insinööriopiskelijat SAIO ry:n tavoitteena on edistää insinöörikulttuuria sekä toimia Savonlinnan alueella insinööriopiskelijoiden edunvalvojana.

Meidät tavoittaa parhaiten somesta!