Edustajisto

Edustajisto käyttää opiskelijakunnan ylintä päätäntävaltaa. Edustajistoon valitaan vaalilla 20 varsinaista jäsentä ja enintään 20 varajäsentä. Edustajiston toimintakausi on kalenterivuosi, ja vaalit seuraavan vuoden edustajiston kokoonpanon määräytymiseksi käydään aina marraskuussa.

Edustajiston tehtävät

jäsenmaksut ja budjetti, toimintasuunnitelma, tilinpäätös, hallituksen valinta jne.

Edustajisto päättää opiskelijakunnan suurista linjoista, kuten jäsenmaksun suuruudesta sekä budjetin, toimintasuunnitelman, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksymisestä. Lisäksi edustajisto valitsee opiskelijakunnan hallituksen. Edustajiston kokouksia on vuoden aikana noin kolmesta kuuteen kertaan. Edustajiston kokouksiin voivat osallistua kaikki Opiskelijakunta Kaakon jäsenet, mutta kokouksissa äänioikeus on vain edustajiston jäsenillä.

Opiskelijakunta Kaakon edustajistoon voivat hakea aivan kaikki opiskelijakunnan jäsenet. Jos siis haluat päästä mukaan tekemään tärkeää ja mielenkiintoista työtä opiskelijaelämän eteen, pidä silmät ja korvat auki syksyllä, kun uusi hakuaika alkaa.

Edustajiston kokoukset

Edustajiston kevätkokous 28.4.2022 klo 13.00 alkaen

Lämpimästi tervetuloa Opiskelijakunta Kaakon edustajiston kevätkokoukseen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampuksen Pajakabinetissa torstaina 28.4.2022 kello 13.00. Kokoukseen on myös mahdollista osallistua nettiyhteydellä Teamsin kautta.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2021, ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2021 hallitukselle ja vastuuvelvollisille sekä nimetään keskusvaalilautakunta. Kokouksessa on puhe- ja läsnäolo-oikeus opiskelijakunnan kaikilla jäsenillä.

Kevätterveisin
Veijo Tikka
Opiskelijakunta Kaakon edustajiston puheenjohtaja

Edustajisto 2022

Edustajiston puheenjohtaja

Veijo Tikka

Edustajiston varapuheenjohtaja

Terppa Kuismin

Edustajiston varsinaiset jäsenet

Sara Elosuo, Kotka
Anika Harju, Mikkeli
Riku Hellsten, Kotka
Nelli Hyötynen, Kotka
Kati Kananen, Kouvola
Tapani Kemppi, Kotka
Janita Vanhatalo, Kotka
Ella Kukkonen, Mikkeli
Janina Laakso, Savonlinna
Jaana Mahonen, Savonlinna
Rico Martikainen, Mikkeli
Lauri Pasonen, Kotka
Toni Peltola, Kotka
Jesse Rinneranta, Kotka
Joona Räty, Kouvola
Teppo Salo, Kotka
Riina Terho, Kotka
Pauli Vilkko, Savonlinna

Edustajiston varajäsenet

Hannu Österman, Kotka

Edustajiston esityslistat ja pöytäkirjat

Edustajiston esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät täältä.