Puskan ajanvaraus

Voit varata Mikkelin kampuksella sijaitsevan Puukasarmin tämän sivun kautta. Varaukseen on oikeutettuja kaikki Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Puukasarmi

Puukasarmi sijaitsee Mikkelin kampuksella ja se on kaikkien Xamkin opiskelijoiden käytettävissä.

Huomioithan varausta tehdessä, että Puskan varaus on merkitty järjestelmään vuorokaudeksi kerrallaan. Varaus kattaa klo 12.00-22.00 välisen ajan. Puskalta tulee poistua viimeistään klo 23.00, koska tällöin tilan hälytysjärjestelmä kytkeytyy automaattisesti päälle.

Mikäli haluat tehdä varauksen usealle päivälle, uuden varauksen pääset tekemään vahvistus sivulta kohdasta ”tee toinen varaus”. Jos olet Puskalla myös aamulla, kirjoita siitä varauksen viestikenttään.

Mikäli haluat tehdä varauksen samalla päivälle ja kalenterissa ei näy vapaata aikaa, ole yhteydessä opiskelijakunnan toimistoon (toimisto@opiskelijakuntakaakko.fi) niin opiskelijakunta voi varmistaa, onko päivälle vapaita aikoja jäljellä.

Tehdessäsi varauksen sitoudut noudattamaan opiskelijakunnan varaussääntöä. Lue varaussääntö ennen varauksen tekemistä.

Ajanvaraus

Ajanvarausta vaatii sisäänkirjautumisen. Kirjautumisen voi tehdä esimerkiksi Facebookin tai Googlen tunnuksilla, mutta voit halutessasi tehdä järjestelmään myös täysin omat tunnukset.

Voit suorittaa ajanvarauksen alla olevasta ”Book now” linkistä tai siirtymällä erilliselle ajavaraussivulle.

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore