Puskan ajanvaraus

Voit varata Mikkelin kampuksella sijaitsevan Puukasarmin käyttöösi tämän sivun kautta. Varaukseen ovat oikeutettuja kaikki Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Puukasarmi

Puukasarmi sijaitsee Mikkelin kampuksella ja se on kaikkien Xamkin opiskelijoiden käytettävissä.

Huomioithan varausta tehdessä, että varaus kestää klo 22.00 asti. Puskalta tulee poistua viimeistään klo 22.55, koska tilan hälytysjärjestelmä kytkeytyy automaattisesti päälle klo 23.00.

Jos olet Puskalla myös aamulla, tai haluat pidennetyn varausajan, jolloin sammutamme automaattisen hälytyksen, kirjoita siitä varauksen viestikenttään. Huomioithan että pidennetty varausaika on maksullinen lisäpalvelu.

Mikäli haluat tehdä varauksen samalla päivälle ja kalenterissa ei näy vapaata aikaa, ole yhteydessä opiskelijakunnan toimistoon (toimisto@opiskelijakuntakaakko.fi) niin opiskelijakunta voi varmistaa, onko päivälle vapaita aikoja jäljellä.

Tehdessäsi varauksen sitoudut noudattamaan opiskelijakunnan varaussääntöä sekä vuokrahinnastoa. Lue varaussääntö sekä vuokrahinnasto ennen varauksen tekemistä.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voit tehdä alla olevasta varauskalenterista täyttämällä siihen vaaditut tiedot. Lisääthän lisätietoihin, mikäli varauksesi sisältää erityistoiveita. Erityistoiveita on esimerkiksi pidennetty varausaika kello 23.00 jälkeen. Huomioithan että pidennetty varausaika on maksullinen lisäpalvelu.

Ajankohtaista

HUOM!  Huomioithan, että Xamkissa noudatetaan toiminta-alueen aluehallintovirastojen kokoontumisrajoituksia koskevia suosituksia.

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Hinnasto

Kaakon jäsenhinta

40vrk
  • ma-to

Kaakon jäsenhinta

70vrk
  • pe-su

Opiskelijahinta

80vrk
  • ma-to

Opiskelijahinta

120vrk
  • pe-su

Perushinta

120vrk
  • ma-to

Perushinta

180vrk
  • pe-su

Hälytyksien poisto

30vrk
  • ma-to

Hälytyksien poisto

50vrk
  • pe-su

Maksu

Varausmaksun voi maksaa opiskelijakunnan toimistolla korttimaksuna ennakkoon, tai varauksen jälkeen. Vuokraaja voi myös pyytää erillistä laskua. Paperisen laskun toimittaminen vuokraajalle maksaa 5€/kpl. Sähköinen lasku lähetetään ilman erillisiä kuluja.