Puskan ajanvaraus

Voit varata Mikkelin kampuksella sijaitsevan Puukasarmin käyttöösi tämän sivun kautta. Varaukseen ovat oikeutettuja kaikki Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Puukasarmi

Puukasarmi sijaitsee Mikkelin kampuksella ja se on kaikkien Xamkin opiskelijoiden käytettävissä.

Huomioithan varausta tehdessä, että varaus kestää klo 22.00 asti. Puskalta tulee poistua viimeistään klo 22.55, koska tilan hälytysjärjestelmä kytkeytyy automaattisesti päälle klo 23.00.

Jos olet Puskalla myös aamulla, tai haluat pidennetyn varausajan, jolloin sammutamme automaattisen hälytyksen, kirjoita siitä varauksen viestikenttään. Huomioithan että pidennetty varausaika on maksullinen lisäpalvelu.

Mikäli haluat tehdä varauksen samalla päivälle ja kalenterissa ei näy vapaata aikaa, ole yhteydessä opiskelijakunnan toimistoon (toimisto@opiskelijakuntakaakko.fi) niin opiskelijakunta voi varmistaa, onko päivälle vapaita aikoja jäljellä.

Tehdessäsi varauksen sitoudut noudattamaan opiskelijakunnan toimitusehtoja, varaussääntöä sekä vuokrahinnastoa. Lue toimitusehdot, varaussääntö sekä vuokrahinnasto ennen varauksen tekemistä.

Ajanvaraus

Ajanvaraus tehdään Slotti-ajanvarauspalvelulla alla olevasta painikkeesta. Varausaika on varausta tehdessä automaattisesti minimissään yksi (1) vuorokausi. Puska on varaajan käytettävissä aikavälillä 07.00 – 22.00.

Tilat

Ilmoita varauksen yhteydessä myös huoneen/huoneet joita tarvitset varauksessasi.

Pidennetty varaus

Huomioithan että pidennetty varausaika on maksullinen lisäpalvelu. Pidennetty varausaika alkaa kello 23.00 ja päättyy klo 07.00 seuraavana aamuna.

Maksu

Varauksen maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Varaa aika

Varaa aika

Hinnasto

Kaakon jäsenhinta

40vrk
  • ma-to

Kaakon jäsenhinta

70vrk
  • pe-su

Opiskelijahinta

80vrk
  • ma-to

Opiskelijahinta

120vrk
  • pe-su

Perushinta

120vrk
  • ma-to

Perushinta

180vrk
  • pe-su

Opiskelijayhdistykset

0vrk
  • ma-su

Tutorit

0vrk
  • ma-su

Hälytyksien poisto

30vrk
  • ma-to

Hälytyksien poisto

50vrk
  • pe-su