Xamk hakee opiskelijakunta Kaakolle jäsenpalveluasiantuntijaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.3.-31.12.2020. Tehtävä voi sijoittua Kotkan, Kouvolan, Mikkelin tai Savonlinnan kampukselle.

Työtehtäviin kuuluu päivittäinen jäsenpalvelu, jäsenrekisterin hallinnointi ja kehittäminen sekä viestinnällisiä tehtäviä, kuten opiskelijakunnan verkkosivujen ja sosiaalisen median ylläpitoa. Lisäksi jäsenpalveluiden asiantuntija vastaa yhdessä hallituksen kanssa opiskelijakunnan tapahtumien ja palveluiden tuottamisesta sekä kehittämisestä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää opiskelijakunta- tai opiskelijajärjestötoiminnan tuntemista, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Lisäksi arvostamme korkeakouluopintoja.

Opiskelijakunta Kaakko on tiivis työyhteisö, johon kuuluu opiskelijoista koostuvat, vuosittain vaihtuvat hallitus ja edustajisto, sekä jatkuvuutta tuovat kokopäiväisesti opiskelijakunnan työtehtäviä tekevät työntekijät. Tarjoamme nuorekkaan ja innostavan työyhteisön, jossa arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää sekä itseään että toimintaa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu profiloituu vahvana TKI-korkeakouluna. Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistyötä toteutetaan neljällä vahvuusalalla: Digitaalinen talous, Metsä, ympäristö ja energia, Kestävä hyvinvointi sekä Logistiikka ja merenkulku.

Tehtävän hakuaika päättyy 16.2. sunnuntaina. Siirry lähettämään hakemuksesi tästä.

Yhteyshenkilö

Jenni Aikio
Pääsihteeri
044 702 8591
jenni.aikio(a)opiskelijakuntakaakko.fi