Opiskelijakunta Kaakko pilotoi ensimmäistä kertaa kaikilla Xamkin kampuksilla Amazing campus racen.

Amazing campus race​ -kampussuunnistuksissa uudet opiskelijat kiertävät kampusta pienryhmissä tutoreiden avustuksella ja suorittavat rasteja. Kampussuunnistuksia koordinoi ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntija Elina Ylönen ja apuna toteutuksessa ovat vertaistutorit. Rasteja järjestävät mm. yhteisistä auditoriotilaisuuksista tutut toimijat, kuten kirjasto, ravintolapalvelut, Kaakko, eKampus, hyvinvointi, liikunta, jne.

”Ainakin vertaistutorit ovat vastaanottaneet tämän uuden toimintatavan ilolla vastaan. Olen käynyt monien tutoreiden kanssa keskusteluita heidän orientaatioviikosta ja useat kommentoivat auditoriotilaisuuksien olleen tylsiä ja puuduttavia. Tutorit uskoivat uuden käytännön olevan paljon mielekkäämpi. Itse olen tutoreiden kanssa täysin samaa mieltä.” kommentoi ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntija Elina.

Opiskelijat muodostavat suunnistusta varten 5-10 henkilön joukkueita. Tarkoituksena kiertää ympäri kampusta suorittaen erilaisia tehtävärasteja ja samalla keräten pistepottia omalle joukkueelleen. Eniten pisteitä saaneet joukkueet jokaiselta kampukselta saavat palkinnon. Hauskan tekemisen ohessa tutuksi tulevat korkeakoulun palvelut ja uusi opiskeluympäristö.

Amazing campus racet järjestetään kampuksilla seuraavanlaisesti:

20.8. kello 12-16 Mikkeli ja Kotka

21.8. kello 12-16 Kouvola ja Savonlinna

Seuraa fiiliksiä tapahtumasta tapahtumapäivänä sosiaalisessa mediassamme!