Robotiikan ja tekoälyn opiskelija Veijo on opiskelijavaikuttamisen konkari. Hän on ollut mukana aktiivina jo opiskellessaan ensimmäistä AMK-tutkintoaan vuosina 2012–2016.

– Minulle on tärkeää olla mukana kehittämistä opiskelijayhteisöä. Siksi olen mukana edustajistossa ja perustimme myös uuden opiskelijayhdistyksen Kouvolan Ammattikorkeakoulun Tekniikan Opiskelijat KATO ry:n, kertoo Veijo. Edustajiston jäsenenä opiskelijalla on mahdollisuus vaikuttaa paikalliselta tasolta, omaa ryhmäänsä koskevista asioista, valtakunnalliselle tasolle, SAMOKin AMK-opiskelijoiden puolesta ajamiin linjoihin.

– Edustajiston puheenjohtajuus vuonna 2022 on yksi merkittävimmistä luottamustehtävistäni. Lisäksi olen jäsen Xamkin TKI-johtoryhmässä, jossa olen nähnyt monia eri TKI-hankkeita, joihin olen tarvittaessa tuonut opiskelijoiden näkökulmaa, kertoo Veijo.

Opiskelijakunta Kaakon edustajistovaalien ehdokasasettelu on käynnissä! Voit asettua ehdolle 8.10. mennessä suoraan tällä lomakkeella, tai täyttämällä lomakkeen toimistollamme. Lisätietoa vaaleista löydät Kaakon nettisivuilta. Edustajistovaalit käydään 8.11.2023 ja uusi edustajisto aloittaa vuoden kestävässä tehtävässään 1.1.2024.