Elina Ylönen

7:33. Lyön torkkua. En ole oikein koskaan ollut aamuihminen, joten tästä syystä aamu starttaa kahvinkeittimen lataamisella. Tsekkaan puhelimen ja somen. Kaadan kahvini isoon kahvimukiini ja lorautan joukkoon kauramaitoa.

7:40. Aamuhommia. Päätän laittaa ”oikeat vaatteet” päälle ja suhaisen hieman maskaraa naamaan ja TADAA. Laitan työläppärini käynnistymään.

7:50. Meilejä tullut sähköpostiin. Lueskelen ne lävitse ja vastailen niihin. Aiheet pyörivät tulevan syyslukukauden, tutoroinnin ja orientaatioviikon ympärillä. Lisää kahvia ja ehkä jo viimein hereillä.

9:06. Opettaja Savonlinnasta soittaa. Rupattelemme hieman niitä näitä ja sovimme yhteisen ajan palaverille. Tulevassa palaverissa tarkoitus käydä lävitse Savonlinnan tutorointia, erityisesti näiden uusien koulutusalojen.

9:15. Käyn kurkkaamassa on kukaan meidän Teamssissa “Aamukahveilla”. Suvi oli ainoastaan online. Vaihdamme pikaisesti kuulumiset ja molemmat siirtyy jatkamaan hommiaan.

9:18. Menen huomenna käymään kampuksella pitkästä aikaa. Tarkoituksena valmistella toimistot muuttoa varten (Ööö mitä?). Siksipä teen samalla pienen listauksen asioista, joita tulee huomenna hoitaa kun viimein pyörähdän kampuksella. Postilaatikko pitää tsekata, täytyy viedä tavaraa varastoon.. jne.

9:30. Uusien alustojen luomista Learnissa.

10:30. Lounasaika. Eilistä sapuskaa tarjolla ja lisää kahvia koneeseen.

12:15. Valmistaudun seuraavaan pariin palaveriin lukaisemalla uudestaan kokouskutsut. Ensimmäinen palaveri tulee käsittelemään verkko-orientaatiota. Välitsekki, missä mennään. Tuumaillaan, miten saisimme kehitettyä sitä opiskelijoilta saadun palautteen perusteella.

12:30. Palaveri alkaa. Paljon puhetta ja hyviä ideoita. Keskustelemme myös Amazing campus racesta. Tuleeko Korona pilaamaan sen? Eos, saapi nähdä.

13:30. Hyppään lennosta toiseen palaveriin, joka liittyy valintakokeisiin. Tsekkaillaan tämänhetkinen tilanne ja keskustellaan siitä miten tullaan toimimaan kampuksilla järjestettävissä kokeissa Koronan kiusatessa meitä. 14:30. Palaveri päättyy. Tsekkailen meilit. Jatkan Learn-alustan työstöä.

15:40. Pakkailen läppärini valmiiksi huomista varten. Täytynee myös löytää avaimet ja kulkukortti, ei ole hajua missä ne piileksii. Päivä kuitenkin purkissa.