Hae opiskelijakunta Kaakon Appro tiimiin keväälle 2023!

Hae tiimiin TÄSTÄ tai täytä alla oleva lomake

Approtiimi vastaa kokonaisuudessaan Hallituskadun Appron suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimi koostuu Kaakon hallituksen tapahtumatiimistä ja vapaaehtoisista tiimin jäsenistä, joilla voi olla oma vastuualueensa. Nyt haetaan motivoituneita tiimin jäseniä, jotka ovat valmiita tekemään Hallituskadun Approsta 2023 ikimuistoisen opiskelijatapahtuman!

Haemme oma-aloitteisia, tehokkaita ja luovia tiimiläisiä, jotka haluavat luoda ja kehittää tapahtumaa eteenpäin. Toivomme, että hakijat ovat sopeutumiskykyisiä, motivoituneita ja pystyvät sitoutumaan projektiin koko 2023 kevään ajaksi

Voit hakea tiimeihin vuosikurssista riippumatta, ei siis ole väliä oletko vasta aloittanut opinnot, tai onko opintosi jo loppusuoralla.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja palava halu osallistua heräsi, täytä alla oleva hakemus! Aiempi kokemus muiden tapahtumien, erityisesti Approjen, järjestämisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työmäärä vaihtelee ja siihen vaikuttaa omalla innostuneisuudella ja aktiivisuudella. Jokaiselle pyritään järjestämään omat vastuualueet, mutta tästä huolimatta hommia tehdään paljon yhdessä. Tiimin jäsenet auttavat myös toisiaan eikä ketään jätetä yksin.

TEHTÄVÄT (tehtäviin voi tulla vielä muutoksia)

Viestintä/markkinointi:  Viestintä/markkinointivastaavana vastaat tapahtuman markkinoinnista monipuolisesti sen tiedotuskanavissa sekä sidosryhmien kanssa toteutettavissa yhteistöissä. Tehtävässä pääset kehittämään tapahtuman markkinointia ja rakentamaan Hallituskadun Appron brändiä. Tehtävässä pääset hyödyntämään omaa luovuuttasi markkinoinnin suunnittelun ja sisällöntuotannon merkeissä.

Ravintolavastaava: Ravintolavastaavana pääset hoitamana yhteistyötä ravintoloiden kanssa. Tehtävänä on tehdä sopimukset ravintoloihin ja viestiä heidän kanssaan kaikesta Approihin liittyen.

Yritysyhteistyövastaava: Yritysyhteistyövastaavan tehtävänä on hoitaa yritysyhteistyösopimukset. Sopimuksia voi olla paljon erilaisia ja joitakin tehdään yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tässä tehtävässä pääsee kehittämään omia B2B-myyntitaitoja ja suunnittelemaan erilaisia yhteistyövaihtoehtoja. Tehtävässä hyvä mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti tapahtuman sisältöihin yritysyhteistyön kautta.

Lähtöpaikkavastaava: Lähtöpaikkavastaavan tehtävänä on suunnitella lähtöpaikan toteutus, joka sisältää paljon yksityiskohtien huomioimista. Lähtöpaikka voisi olla kuin oma pieni tapahtumansa yhden isomman tapahtuman alla jonka potenttiaalia ei ole juuri hyödynnnetty Hallituskadun Approissa aiemmin. Lähtöpaikan suunnittelua toteutetaan yhdessä mm. yritysyhteistyövastaavan kanssa.

Yhdistysvastaava: Yhdistysvastaava vastaa yhteistyöstä ja viestinnästä Xamkin opiskelijayhdistyksien kanssa. Tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa yhdistyksien ja Approjen välinen yhteistyömalli.