Hei opiskelija. Hae MOAS Oy:n hallitukseen opiskelijaedustajaksi! MOAS Oy on Mikkelin kaupungin omistama osakeyhtiö, joka ylläpitää useita vuokra-asuntoja melkein kaikilla Mikkelin asuinalueilla. Osakeyhtiön hallituksen tehtävänä on valvoa yhtiön toimintaa, seurata tunnuslukuja, Mikkelin alueen tilannetta ja tarvittaessa reagoida niihin. Hallituksen kokouksista maksetaan osallistujille kokouspalkkiot kaksi kertaa vuodessa.

”Moni asia voi tuntua ” hankalalta” jos aiemmin ei ole toiminut vastaavissa tehtävissä byrokratian rattaissa. Se ei kuitenkaan missään nimessä ole este, sillä opiskelija on äänioikeutettuna tuomassa enemmänkin opiskelijoiden kantaa asioihin ja välittämässä viestiä, mikäli sellaista tulee. Esimerkiksi tänä vuonna tehtiin alustava päätös kerhotilojen avaamisesta opiskelijoille n. 10 vuoden tauon jälkeen. Lisäksi käynnissä on selvitys mahdollisen yhteistyön lujittamisesta opiskelija-aktiivien kanssa.” – Kalle Kvick, MOAS Oy:n hallituksen opiskelijaedustaja 2019-21.

Edellytämme hakijoilta halua vaikuttaa ja toimia aktiivisena Xamkin opiskelijoiden äänenä Mikkelin opiskelija-asuntoja koskevissa asioissa. Etuna näemme aikaisemman kokemuksen esimerkiksi jonkin organisaation hallituksessa toimimisesta. Toimikausi alkaa ensi syksynä ja kestää kaksi (2) vuotta. Valittu henkilö perehdytetään toimintaan hyvin.

Haku päättyy 5.5.2021 ja valinta tehdään Kaakon edustajiston kevätkokouksessa 6.5.2021. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää rico.martikainen@opiskelijakuntakaakko.fi

Lisätietoja:
Rico Martikainen
Hallituksen puheenjohtaja
rico.martikainen@opiskelijakuntakaakko.fi
044 540 4547