Haluatko vaikuttaa asioihin XamkissaKiinnostaako opiskelijakuntatoiminta? Oletko SINÄ ensi vuoden tekijä? Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko hakee jäseniä hallitukseen vuodelle 2021! 

Opiskelijakunnan hallituksen vastuulla on yhteistyössä opiskelijakunnan työntekijöiden kanssa edistää Xamkin opiskelijoiden asioita ja hyvinvointiaHallituksen jäsenet edustavat opiskelijoita Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun eri tiimeissä ja työryhmissä, sekä tuovat opiskelijanäkökulmaa Xamkin päätöksentekoon. Hallituksessa pääset tekemään Xamkista entistä parempaa opiskelupaikkaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja hankkimaan työelämässä arvostettua kokemusta vaikuttamis– ja edunvalvontatoiminnasta.  

Vaatimuksena hallitukseen pääsyksi on Opiskelijakunta Kaakon jäsenyys (eli sinulla on voimassa oleva opiskelijakortti), ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan koko vuodeksi. Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, mutta siitä on hyötyä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uusia taitoja sekä kehittää itseäsi toisiaan tukevassa tiimissä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus luoda itsellesi myös valtakunnallisia verkostoja tulevaisuutta varten.  

Työskentelystä maksamme palkkiota seuraavasti: 

  • Hallituksen puheenjohtaja 800 €/kk 12 kuukauden ajalta, jota vastaan odotetaan työtä n.  100 h/kk 
  • Hallituksen varapuheenjohtaja 450 €/kk 10 kuukauden ajalta, jota vastaan odotetaan työtä n.  40 h/kk 
  • Hallituksen jäsen 100 €/kk 10 kuukauden ajalta, jota vastaan odotetaan työtä n.  20 h/kk 

Lisäksi toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä (harjoittelu tai vv-opinnot) ja virallinen työtodistus. 

Hakuaika Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen alkaa 9.11.2020 ja päättyy 21.11.2020 edustajiston järjestäytymiskokoukseen, jossa uusi hallitus valitaan. Hallitukseen hakevan olisi hyvä osallistua tähän kokoukseen joko etänä tai omalla kampuksella. 

Hallitukseen valitut perehdytetään toimintaan ennen toimikauden alkua ja perehdytys järjestetään 11.13.12.2020. Hallituksen toimintakausi on kalenterivuosi ja hallitukseen valittujen tulee sitoutua toimintaan koko vuodeksi. 

 Hakulomake: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vNbINpjpkEGmn8E0JAY0Ywh1yscDUv9Lti-07_jEckxUQTM3WUZZMDczUDEzMDhRMURRTEdCNEJTQiQlQCN0PWcu  

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja
Iida Pilli-Sihvola
iida.pilli-sihvola@opiskelijakuntakaakko.fi
044 540 4549