Haku Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen vuodelle 2023 on alkanut. Hakemaan pääset täyttämällä lomakkeen täällä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uusia taitoja sekä kehittää itseäsi turvallisessa ja toisiaan tukevassa tiimissä. Lisäksi tämän toiminnan kautta sinulla on mahdollisuus luoda itsellesi valtakunnallisia verkostoja tulevaisuutta varten. Työskentelystä maksamme palkkiota tehtävän sekä vastuiden mukaan ja toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä, opintojaksosuorituksia ja virallinen työtodistus.

Vaatimuksena on Opiskelijakunta Kaakon jäsenyys, ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan koko vuodeksi. Haemme myös luovaa ja uutta näkökulmaa toimintaan.

Hallituksen työmäärä jakautuu seuraavasti (muutokset mahdollisia):

  • Hallituksen puheenjohtaja n. 85 h/kk
  • Hallituksen varapuheenjohtaja n. 40 h/kk
  • Hallituksen jäsen n. 20 h/kk

Hallituksessa pääset tekemään palveluita, opiskelijatapahtumia, tutor-toimintaa, viestintää, liikunta- ja harrastetoimintaa, edunvalvontaa, KV-toimintaa ja paljon muuta! Jokainen hallituslainen saa oman vastuualueensa vuoden lopussa ja pääsee myös vaikuttamaan siihen.

Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, mutta siitä voi olla hyötyä. Hallituksen pääasiallinen työskentelykieli on suomi.

Uusi hallitus aloittaa 1.1.2023 ja tätä ennen heille järjestetään perehdytys- ja ryhmäytymisviikonloppu 9.-11.12.2022 yhdessä edustajiston kanssa. Hakijoilta edellytetään mahdollisuutta osallistua kyseiseen viikonloppuun.

Haku päättyy 1.12.2022 klo 17.00 vastavalitun edustajiston järjestäytymiskokoukseen. Kaikkien hakijoiden on mahdollista osallistua järjestäytymiskokoukseen niin etänä kuin fyysisesti ja tiedotamme tästä lisää kaikille hakijoille! Hallitukseen on mahdollista hakea myös edustajiston kokouksen aikana.

Kiinnostuitko? Lisätietoja: https://www.opiskelijakuntakaakko.fi/hallitus/ 

Kysy lisää:
Emmi Matinheikki
Hallituksen VT puheenjohtaja 2022
emmi.matinheikki@opiskelijakuntakaakko.fi