HAE YHTEISÖMANAGERIKSI

Hae TÄSTÄ

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?

Sinä opiskelijakulttuurin kehittämisen ja projektityön osaaja, tahdotko jättää kädenjälkesi huomisen yhteiskuntaan, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä?

Etsimme nyt Xamkiin yhteisömanageria edistämään Savonlinnan opiskelijakulttuuria ja vetovoimaisuutta yhteistyössä Savonlinnan kaupungin, Xamkin ja opiskelijakunta Kaakon kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Xamkin Savonniemen kampuksella Savonlinnassa. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2025 asti. Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Mistä työssä on kyse?

Tässä tehtävässä vastaat Savonlinnan opiskelijakulttuurin kehittämisestä yhdessä Savonlinnan kaupungin, Xamkin ja opiskelijakunta Kaakon sekä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Työskentelet opiskelijakunta Kaakon tiimissä ja vastaat toiminnan raportoinnista ohjausryhmälle.

Yhteisömanagerina luot saumatonta yhteistyötä kaupungin ja oppilaitosten välille sekä ideoit ja tuotat opiskelijatapahtumia eri tahojen kanssa. Osallistut myös opiskelijakunnan yhteiseen kehittämistyöhön ja kohtaat opiskelijoita arjessa.

Tehtävänäsi on myös osallistua kaupungin ja oppilaitosten väliseen viestintään ja markkinointiyhteistyöhön. Tuotat muun muassa digitaalista sisältöä Savonlinnasta opiskelijakaupunkina eri viestintäkanavissa.

Lähimmiksi työkavereiksi saat opiskelijakunta Kaakon työntekijät sekä opiskelijoista muodostuvan hallituksen ja edustajiston jäsenet. Teet yhteistyötä myös muun Xamkin ja Savonlinnan kaupungin henkilöstön kanssa.

Miksi Xamkille kannattaa hakea?

Xamkissa teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa. Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan.

Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.

Palkkasi on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla.

Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.

Entä mitä odotamme sinulta?

Edellytämme korkeakoulututkintoa. Toivottavia ovat myös hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää opiskelijakulttuurin tuntemusta ja kokemusta kehittämis- tai projektitehtävistä. Työssä luovit sujuvasti erilaisissa verkostoissa ja omalla toiminnallasi rakennat yhteisöä ja innostat muitakin osallistumaan.

Aiempi kokemus tapahtumien tuottamisesta, viestinnästä ja markkinoinnista sekä kokemus opiskelijajärjestötoiminnasta lasketaan eduksi.

Miten hakuprosessi etenee?

  • Hae paikkaa 31.1.2022 mennessä ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Alkuperäiset todistukset tarkastamme valitulta.
  • Aloitamme haastattelut heti.
  • Hakijoista osan kanssa etenemme mahdollisesti soveltuvuusarviointiin.
  • Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Jos sinulle jäi kysyttävää, tai haluat jutella Xamkista tai työstä lisää, pyydämme ottamaan yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöön.

Hae täältä

Hae:  Avoimet työpaikat – Xamk


Yhteyshenkilöt

Jenni Aikio
Toiminnanjohtaja
044 702 8591
jenni.aikio@xamk.fi