Opiskelijakunta Kaakon vuoden 2022 edustajiston järjestäytymiskokous pidettiin 20.11.2021 Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.

Kokouksessa valittiin kaudelle 1.1.2022-31.12.2022 edustajiston puheenjohtajaksi Janita Vanhatalo (kuvassa oikealla), rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriopiskelija Kotkan kampukselta ja varapuheenjohtajaksi Veijo Tikka, robotiikan ja tekoälyn insinööriopiskelija Kouvolan kampukselta.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittu Janita Vanhatalo katsoo tulevaan iloisin mielin.

– Kiitos mahdollisuudesta toimia edustajiston puheenjohtajana. Hyvillä ja positiivisilla fiiliksillä mennään kohti tulevaa vuotta! Odotan innolla, että pääsen perehtymään rooliin ja tekemään yhteistyötä muiden kanssa.

Edustajiston virallisiksi jäseniksi vahvistettiin kokouksessa Jaana Mahonen, Riina Terho, Joona Räty ja Tapani Kemppi.

Opiskelijakunta Kaakon hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Krista Väisänen (kuvassa vasemmalla), yhteisöpedagogiopiskelija Mikkelin kampukselta. Hallituksen varapuheenjohtajiksi valittiin Joonas Itkonen, sairaanhoitajaopiskelija Savonlinnan kampukselta, Roni Leppänen, logistiikan insinööriopiskelija Kotkan kampukselta ja Ikram Bechari, tradenomiopiskelija Kouvolan kampukselta.

Kaakon hallituksen tuleva puheenjohtaja Krista Väisänen kommentoi tunnelmiaan seuraavasti.

– Haluan kiittää opiskelijakunta Kaakon edustajistoa luottamuksesta valitessaan minut Kaakon hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2022. Odotan innolla ja motivaatiolla tulevaa vuotta, erityisesti sitä, että pääsen jatkamaan sitä hyvää työtä, jota opiskelijakunta Kaakko, sen hallitus, edustajisto ja työntekijät tekevät.

Hallituksen jäseniksi valittiin Joonas Mattila, sairaanhoitajaopiskelija Savonlinnan kampukselta, Tony Suomela, logistiikan insinööriopiskelija Kotkan kampukselta, Emmi Matinheikki, restonomiopiskelija Mikkelin kampukselta ja Laura Laakso, ensihoitajaopiskelija Kotkan kampukselta.

Hallituksen toimikausi on 1.1.2022-31.12.2022. Onnea kaikille valituille!