Etsimme joukkoomme uutta edelläkävijää.

Haemme ensisijaisesti Mikkelin tai Savonlinnan kampukselle ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntijaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.-31.12.2021.

Työtehtäviin kuuluu Xamkin tutortoiminnan suunnittelu, koordinointi, kehittäminen ja arviointi, tutoreiden kouluttaminen ja hakuprosessi, sekä opiskelijakunnan jäsen- ja asiakaspalvelu ja osallistuminen opiskelijakunnan kehittämiseen.

Työskentelet tiiviisti opiskelijakunta Kaakon opiskelijoista muodostuvan hallituksen jäsenten kanssa, sekä kehität opiskelijakunnan toimintaa pääsihteerimme ja muiden työntekijöiden kanssa. Teet paljon yhteistyötä myös muun Xamkin henkilöstön kanssa. Tarjoamme nuorekkaan ja innostavan työyhteisön, jossa arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää sekä itseään että toimintaa.

Hakijalta edellytetään korkeakouluopintoja, hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä joustavuutta ja matkustusvalmiutta erityisesti Xamkin muille kampuksille mutta myös muualle Suomeen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta opiskelijoiden ohjaamisesta, oma-aloitteista ja kehittävää työotetta sekä valmiutta työskennellä ilta- tai viikonloppuaikaan. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta opiskelijajärjestötoiminnasta sekä kouluttamisesta ja esiintymisestä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset. Hakeminen tapahtuu tämän linkin kautta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.

Jätäthän hakemuksesi 7.3.2021 mennessä. Haastattelut pidetään ensisijaisesti torstaina 11.3. klo 12-17 ja perjantaina 12.3. klo 8-12.

Yhteyshenkilöt
Jenni Aikio
pääsihteeri, opiskelijakunta Kaakko
044 702 8591
jenni.aikio@opiskelijakuntakaakko.fi

Rico Martikainen
hallituksen puheenjohtaja, opiskelijakunta Kaakko
044 540 4547
rico.martikainen@opiskelijakuntakaakko.fi