Viime viikonloppuna Kaakon hallitus ja osa työntekijöistä pitivät evakon, jossa pääsimme tutustumaan toisiimme paremmin kasvokkain, tapaamaan Samokin kummia Jennaa sekä suunnittelemaan tulevaa vuotta.

Kävimme läpi toimintasuunnitelmaa tälle vuodelle ja teimme sen pohjalta suunnitelmia tapahtumien, toiminnan ja hallitusten työtehtäviin. Vielä tälle keväällä on tulossa jos jonkinmoista tapahtumaa ja aktiviteettiä, joten seurailethan meitä someissa, joista saat nopeimmin tiedon kaikesta toiminnastamme!

Viikonlopun jälkeen hallitus ja työntekijät lähtevät vielä suuremmalla motivaatiolla tekemään opiskelijoille tapahtumia, sekä muutenkin toimimaan opiskelijoiden edunvalvonnassa ja muissa tärkeissä asioissa, jotta opiskelijat saavat keskittyä opiskeluun ja opiskelijakulttuuriin Xamkissa.

Jos sinulla on ideoita, tai palautetta meille, niin otamme mielellämme sen vastaan, voit käydä toimistoissamme niiden aukioloaikoina juttelemassa, tai kahvittelemassa, nykäisemässä meitä hihasta, kun näet meitä kampuksella, tai laittamalla meille somessa viestiä, kuten olettekin jo aktiivisesti tehneet!

Aurinkoista kevättä kaikille!