Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko seuraa aktiivisesti koronaviruksesta johtuvaa erityistilannetta ja toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun linjausten sekä viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. 

Xamk on laatinut opiskelijoille ohjeistukset liittyen koronavirukseen, joista erityisen tärkeänä nostamme: muistathan, että jos sinulla on flunssan oireita tai tunnet itsesi muuten sairaaksi, jää kotiin. Älä tule kampukselle opiskelemaan, ruokailemaan tai harrastamaan. 

Ajankohtaiset tiedot löytyvät täältä.

Tulevien tapahtumien osalta noudatamme viranomaisten ohjeistusta perua suuret sekä pienemmätkin tapahtumat ja kokoontumiset. Kuten jo aiemmin tiedotimme, Hallituskadun Approa ei järjestetä suunnitellusti 8.4.. Tämän lisäksi olemme päättänyt siirtää kevään tavaranvaihtoviikot syksyyn. Muiden tapahtumien osalta arvioimme tilannetta ja ilmoitamme tapahtumakohtaisesti, kuinka toimimme. 

Opiskelijakunta Kaakko seuraa tilannetta yhdessä Xamkin ja Suomen opiskelijakuntien liiton SAMOKin kanssa. Palvelemme tulevien viikkojen aikana pääasiassa etänä ja olemme tavoitettavissa verkkosivujen chat-palvelun kautta, sähköpostitse sekä puhelimitse.  

Lisätietoja: 

Iida Pilli-Sihvola
puheenjohtaja
iida.pilli-sihvola(a)opiskelijakuntakaakko.fi
044 540 4549 

Jenni Aikio
pääsihteeri
jenni.aikio(a)opiskelijakuntakaakko.fi
044 702 8591