Mikael Viskari (kuvassa vasemmalla)

Morjesta kaikille!

Mun nimi on Mikael Viskari ja oon toisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Tää on itselle ensimmäinen pidempi harjoittelu, jonka suoritan Opiskelijakunta Kaakossa. Mun työparina on Juuso Venäläinen. 

Meikäläisen työtehtäviin kuuluu eri tapahtumien organisointi sekä erinäköiset toimistotyöt. Jos tulee jotain kysyttävää opiskeluun liittyen tai haluutte tulla tutustumaan meihin, niin parhaiten meidät löytää täältä Kaakon toimistolta. 

Juuso Venäläinen (kuvassa oikealla)

Moro! Mun nimi on Venäläisen Juuso ja opiskelen toista vuotta yhteisöpedagogiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Mikkelissä. Tällä hetkellä olen ensimmäisessä pidemmässä harjoittelussa Opiskelijakunta Kaakon toimistolla Mikkelissä toukokuun lopulle saakka.

Työtehtäviin mulla kuuluu tapahtumien organisoinnissa mukana oleminen sekä muut toimisto- ja suunnittelutehtävät. Työparina toimii myös toinen harjoittelija Mikael. Toimistolla tulee vietettyä viikoittain ainakin maanantai, tiistai ja perjantai n. klo 8-16. Keskiviikot ja torstait painottuu kotitoimistolle. Siinä lyhykäisesti tarinaa meikästä!