Elokuussa Kaakossa on aloittanut harjoittelijoina Johanna Jääskeläinen ja Minttu Villikka!

Johanna on toisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Mikkelin kampukselta. Kaakko valikoitui Johannan harjoittelupaikaksi järjestötyön mahdollisuuksien ja tapahtumatuotannon mielekkyyden vuoksi. Opiskelijakunnan tehtävät ovat osittain tuttuja Johannalle, joka on toiminut Sokka ry:ssä ja ollut mukana järjestämässä ensimmäistä Xamkin opiskelijoille suunnattua norsupalloturnausta, jossa yhteistyössä toimivat yhteisöpedagogiopiskelijat, opiskelijakunta Kaakko sekä Xamk. Johanna odottaa tulevaa syksyä innolla.

”Pientä jännitystä on varsinkin tapahtumien osalta, jotka ovat tärkeä osa opiskelijaelämää. Luvassa onkin paljon uusia kontakteja ja varmasti mielenkiintoisia kohtaamisia. Pidetään siis sormet ristissä, että saisimme myös syksylle upeita opiskelijatapahtumia!”-Johanna

Johanna työskentelee pääosin Mikkelin kampuksella lokakuun puoliväliin saakka, mutta saattaa joskus eksyä myös Savonlinnaan.

Aiemmin hoitoalalla työskennellyt Minttu odottaa seuraavien opintojen alkua ja tämän syksyn hän on vahvistuksena opiskelijakunnassa. Opiskelijakunta Kaakko valikoitui Mintulle harjoittelupaikaksi, koska hän pitää kampusmaailmaa ja siellä opiskelijoiden parissa tehtävää työtä mielenkiintoisena ja inspiroivana. Opiskelijakunnan tehtävät olivat Mintulle ennestään vieraita, mutta nyt parin viikon työn jälkeen kuviot alkavat aueta.

”Koen tulleeni lämpimästi ja kannustavasti vastaanotetuksi osaksi työyhteisöä. Olen ehtinyt tavata jo ison osan hallituksenkin jäsenistä elokuun suunnittelupäivässä ja loput toivottavasti pian!” -Minttu

Minttu työskentelee pääsääntöisesti Kouvolan ja Kotkan kampuksilla. Hänet löytää Kaakon toimistolta asiakaspalvelutehtävien ja jäsenasioiden parista. Syksyn edetessä myös tapahtumien järjestäminen ja viestinnän tehtäviin tulevat Mintulle tutuksi. Mintun harjoittelu jatkuu marraskuun puoliväliin asti.