Opiskelijakunta Kaakon keskuudesta on valittu palkittavaksi vuoden hallituslainen ja vuoden työntekijä. Palkitut ovat omalla toiminnallaan edustaneet niin opiskelijakuntaa kuin myös Xamkia ansiokkaasti, tukeneet opiskelijoiden hyvinvointia ja koulutusta sekä toimineet aktiivisesti opiskelijayhteisön puolesta.

Vuoden hallituslaiseksi valittiin hallituksen varapuheenjohtaja Laura Laakso Kotkasta. Laura on toiminut vuoden aikana koulutuksen, hyvinvoinnin ja edunvalvonnan tiimissä ansiokkaasti. Lisäksi hän on osallistunut myös opiskelijakunnan muihin toimintoihin aktiivisesti.

– Ainakin tähän vuoteen on mahtunut tosi paljon juttuja, sekä iloisia asioita että myös haasteita. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt ihmiset, joihin olen hallitustoiminnan kautta saanut tutustua. Ensi vuodelle on paljon ideoita ja intoa, kun on nyt vuoden aikana päässyt tähän hommaan vähän kiinni. Meillä on upea tiimi ensi kaudelle, joten tulossa ei voi olla muuta kuin timanttia. Yhdessä saadaan tehdä töitä, nauraa ja itkeäkin (toivottavasti ilosta). Kai olen jotain sitten tehnyt oikeinkin, kun minulle tällainen titteli pykättiin, Laura summaa kulunutta vuotta.

Vuoden työntekijäksi valittiin ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntija Eetu Mansikka. Eetu työskentelee Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla ja hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa tutor-toiminnan koordinointi sekä uusien tutoreiden kouluttaminen. Eetu toimii myös häirintäyhdyshenkilönä.

– On todella mukavaa saada hyvää palautetta tehdystä työstä ja tämä antaa taas lisää itsevarmuutta omaan tekemiseen. Meillä on Kaakossa aivan loistava porukka tekemässä hommia, ja onneksi näitä töitä ei tarvitse itsekseen tehdä, kommentoi Eetu.

Opiskelijakunta Kaakko onnittelee palkittuja sekä toivottaa rauhallista joulun aikaa kaikille!