Xamkissa on otettu käyttöön uusi löytötavaraportaali eOmistaja, jonka avulla voit tarkistaa olisiko joku mahdollisesti löytänyt hukkaamasi tavaran ja vienyt sen kampuksesi infoon. Kampusten infoissa listataan infoihin toimitetut löytötavarat eOmistajan sivuille. Valitsemalla sivulta oman kampuskaupunkisi ja päivittämällä sivun saat näkyviin listauksen omalta kotikampukseltasi löytyneistä tavaroista. Kadonneen asian/tavaran saat infosta tuntomerkkejä vastaan. Löytötavaroita säilytetään infoissa 6 kk, jonka jälkeen ne joko hävitetään tai viedään poliisilaitokselle (arvotavarat).

Kyseisessä portaalissa voit myös halutessasi itse ilmoittaa kadottamasi tai löytämäsi tavaran Jätä ilmoitus tai Etsintäkuulutus -linkin kautta. Jos ilmoitat jonkin tavarasi kadonneeksi, niin muistathan ettet ilmoita aivan kaikkia yksityiskohtia tavarasta väärinkäytösten välttämiseksi.

Näin löydät palvelun

eOmistaja -linkin löydät Luxin pääsivulta valitsemalla sen omiin järjestelmälinkkeihisi järjestelmälinkkilistalta. Linkit eri kampusten löytötavaralistauksiin löydät myös Luxista: Palvelut -> kampukset -> oma kampuksesi -> Löytötavarat otsikon alta. Voit tutustua palveluun saman tien myös täältä.

Kadonneita tavaroita voi tiedustella kampuksilta myös sähköpostitse seuraavista osoitteista:
loytotavarat.kouvola(at)xamk.fi, loytotavarat.kotka(at)xamk.fi, loytotavarat.mikkeli(at)xamk.fi tai loytotavarat.savonlinna(at)xamk.fi