Ensimmäiseksi lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan Kaakkois-Suomeen! Uusi ajanjakso elämässä on käynnistynyt ja toivotan sinulle mitä parhainta menestystä tulevaan. Opiskelijaelämä on huippua opiskeletpa sitten kampuksella, monimuotona, työn ohessa tai verkossa. 

Olemme koonneet Slice-lehteen kattavan paketin, jonka avulla pääset opiskelijaelämässä alkuun. Pääset tutustumaan kampuskaupunkiisi, opiskelijakunta Kaakkoon sekä muihin toimijoihin. Lehdessä käsitellään myös erilaisia opiskelijan tuki- ja hyvinvointipalveluja, jonka lisäksi saat näkökulmia opinnoissa jaksamiseen, terveyteen sekä opiskelijan talousvinkkejä. Lehden teemoista hyötyvät kaikki opiskelijat niin korkeakoulussa kuin toisella asteella. Lisäksi Suomen parhaat Slice-opiskelijaedut ovat sinua varten. 

Me Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa, tuttavallisemmin opiskelijakunta Kaakossa, olemme opiskelijoiden tukena koko opiskelumatkan ajan. Meidän tehtävämme on ajaa opiskelijoiden etua, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen – opiskeluun ja elämästä nauttimiseen. Me vastaamme siitä, että opiskelijoiden ääni kuuluu ja sitä kuunnellaan korkeakoulussa ja kampuskaupungeissa.  

Xamkin opiskelijoita kehoitan liittymään jäseneksi opiskelijakunta Kaakkoon ja osallistumaan entistä eläväisemmän opiskelijakulttuurin luomiseen. Syys- ja kevätlukukauden aikana on tarjolla monia kohtaamisen paikkoja ja toivon, että löydät opiskelun kautta paljon uusia ystäviä ja elämyksiä. Me tarjoamme tueksesi myös tutorit, jotka auttavat asiassa kuin asiassa erityisesti opintojen alkuvaiheessa. 

Nyt on aika kääntää nupit kaakkoon ja nauttia opiskelijaelämästä. Opiskelijakunta Kaakon ja kaikkien opiskelijajärjestöjen puolesta toivotan sinulle mahtavaa lukuvuotta 2022–2023! 

Kampuspaikkakuntaisen nettilehtesi löydät täältä:

Lisätietoja: 

Jenni Aikio 

Toiminnanjohtaja
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
jenni.aikio(a)opiskelijakuntakaakko.fi
044 702 8591