Tervehdys opiskelijat!

Tällä viikolla vietämme opiskelijakulttuurin viikkoa. Tutustumme yhdessä opiskelijakulttuurin esiintymiseen ja ilmaantumiseen eri tavoin. Viikon aikana kiinnitämme huomiota erityisesti kampuskaupunkiemme erikoisuuksiin, vietämme haalarimerkkien kunniapäivää, tutustumme opiskelijakunnan toimintaan ja vaikutuksiin sekä otamme katsauksen opiskelijakulttuurin historiaan.

Voit seurata tapahtumien kulkua ja saada muistutuksia niistä Kaakon sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Hyvinvointia xamkilaisille! – Teams kanavalla.

Tiistai: Kampuskaupunkien erikoisuudet

Videoesitelmä kertoo teille jotain uniikkia jokaisesta kampuksesta ja sen kaupungista opiskelijoiden kulttuurin ilmaisussa sekä tuottamisessa.

Keskiviikko: Haalarimerkkien kunniapäivä

Onko sinulla suosikkihaalarimerkki tai kokoelma merkkejä, joille haluat antaa erityistä huomioita tai suosionosoitusta? Onko sinulla ideoita merkkiin, joka voisi mielestäsi olla erinomainen lisä? Osallistu keskusteluun ja tuo oma näkemyksesi Hyvinvointia xamkilaiselle – Teams kanavalla.

Torstai: Opiskelijakunnassa vaikuttaminen

Tuomme esiin opiskelijakunnan jäsenten kokemuksia heidän vaikutusmahdollisuuksistaan ja vaikutusmahdollisuuksista yleensä opiskelijakunnassa.

Perjantai: Opiskelijakulttuurillista historiaa

Tutustu opiskelijakulttuurin osien historiaan. Saat selvää muun muassa haalareista ja vuosijuhlien muodostumisesta.