Tervetuloa kaikille avoimeen Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -verkkotapahtumaan tuulettamaan ajatuksia ja osallistumaan keskusteluun.

Syyskuun 21. päivä klo 13.00- 14.30 järjestettävän tapahtuman otsikko on Älytään yhessä! Verkkotapahtumassa pohditaan, miten eri toimijoiden yhteistyönä voidaan rakentaa alat ylittäviä, työelämän akuutteihin ja tuleviin osaamistarpeisiin liittyviä opintokokonaisuuksia. Tekoäly on yksi tällainen monialaisesti kiinnostava teema, ja verkkotapahtumassa pohditaankin, mitä sisältö- ja menetelmäseikkoja pitää huomioida, kun rakennetaan tulevaisuuskestävää opintokokonaisuutta tekoälystä. Tapahtumassa käsitellään myös opintokokonaisuuksia muista läpileikkaavista ja ajankohtaisista teemoista. Verkkotapahtuman alustajina aiheesta Tekoäly ja uudistuvan työelämän osaamistarpeet toimivat Xamk alumni, Työn muotoilun valmentaja Emma Klén Marskidatasta sekä tutkimusyksikkö Digitalian johtaja Stina Westman Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Alustuksen jälkeen nähdään käytännön esimerkki tekoälyä hyödyntävästä sovelluksesta. Esittelystä vastaavat Ohjelmistosuunnittelija Henri Riissanen ja Ohjelmistoarkkitehti Juha Ojala ProRak-hankkeesta Digitaalisen talouden vahvuusalalta.

Iltapäivä jatkuu yhdessä tehden. Tule ja tuo näkemyksesi ja asiantuntemuksesi virtuaaliseen suunnittelupöytäämme: koulutuksen suunnittelussa erilaiset näkökulmat ovat kultaakin arvokkaampia. Tehdään yhdessä Xamkista tulevaisuuden korkeakoulu!

Tilaisuuden kieli on suomi, ja tilaisuus taltioidaan Xamkin sisäiseen käyttöön. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Liity mukaan tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella linkin kautta:

Liity tilaisuuteen tästä