Opiskelijakunta Kaakon toimistot ovat vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi avoinna vain yhtenä päivänä viikossa. Aukioloajat ovat tällä hetkellä seuraavanlaiset:

Kotka: torstaisin 9.30-14.00Kouvola: keskiviikkoisin 9.30-14.00Mikkeli: tiistaisin 9.30-14.00Savonlinna: torstaisin 10.00-14.00

Opiskelijakorttien toimituksissa on tällä hetkellä pientä viivettä. Kannustamme digitaalisten opiskelijakorttien käyttöön. Suosittelemme muutoinkin edelleen asiointia verkossa. Voit hoitaa kaikki opiskelijakortteihin liittyvät asiat verkossa esimerkiksi chatin tai sähköpostin kautta. Minkäänlaisia flunssa- tai vatsaoireita potevana asiointipisteisiin ei saa tulla. Tuolloin neuvontaa saa puhelimitse, sähköpostitse tai chatissä.

Jos sinulla on asiaa Kaakon toimistolle, mutta aukioloajat eivät sovi yksiin omien aikataulujesi kanssa, olethan yhteydessä meihin. Asiointipisteissä noudatetaan tarkasti turvavälejä ja hygieniaohjeita. Me käytämme kasvomaskeja, käytäthän sinäkin.

Huomioithan, että jos haluat opiskelijakortin tai lukukausitarran postitettuna, sinun tulee erikseen pyytää tarran postitusta Kaakon henkilökunnalta maksettuasi postitusmaksun. Postitusmaksun (5€) voit maksaa täällä: https://jatka.jasrek.fi/kaakko/