Haku Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen vuodelle 2022 on alkanut. Hakemaan pääset täyttämällä lomakkeen täällä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uusia taitoja sekä kehittää itseäsi turvallisessa ja toisiaan tukevassa tiimissä. Lisäksi tämän toiminnan kautta sinulla on mahdollisuus luoda itsellesi valtakunnallisia verkostoja tulevaisuutta varten. Työskentelystä maksamme palkkiota tehtävän sekä vastuiden mukaan ja toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä, opintojaksosuorituksia ja virallinen työtodistus.

Vaatimuksena on Opiskelijakunta Kaakon jäsenyys, ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan koko vuodeksi. Haemme myös luovaa ja uutta näkökulmaa toimintaan.

Hallituksen työmäärä jakautuu seuraavasti (muutokset mahdollisia):

  • Hallituksen puheenjohtaja n. 100 h/kk
  • Hallituksen varapuheenjohtaja n. 40 h/kk
  • Hallituksen jäsen n. 20 h/kk

Hallituksessa pääset tekemään palveluita, opiskelijatapahtumia, tutor-toimintaa, viestintää, liikunta- ja harrastetoimintaa, edunvalvontaa, KV-toimintaa ja paljon muuta! Jokainen hallituslainen saa oman vastuualueensa vuoden lopussa ja pääsee myös vaikuttamaan siihen.

Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, mutta siitä voi olla hyötyä. Hallituksen pääasiallinen työskentelykieli on suomi.

Uusi hallitus aloittaa 1.1.2022 ja tätä ennen heille järjestetään perehdytys- ja ryhmäytymisviikonloppu 10.-12.12.2021 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Hakijoilta edellytetään mahdollisuutta osallistua kyseiseen viikonloppuun.

Haku päättyy 20.11.2021 vastavalitun edustajiston järjestäytymiskokoukseen. Kaikkien hakijoiden on mahdollista osallistua järjestäytymiskokoukseen niin etänä kuin fyysisesti ja tiedotamme tästä lisää kaikille hakijoille!

Kiinnostuitko? Lisätietoja: https://www.opiskelijakuntakaakko.fi/hallitus/ 

Kysy lisää:
Rico Martikainen
Hallituksen puheenjohtaja 2021
rico.martikainen@opiskelijakuntakaakko.fi
044 540 4547