Haluatko vaikuttaa asioihin Xamkissa? Kiinnostaako opiskelijakuntatoiminta? Oletko SINÄ ensi vuoden tekijä? Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko hakee jäseniä hallitukseen vuodelle 2024!

Opiskelijakunnan hallituksen vastuulla on yhteistyössä opiskelijakunnan työntekijöiden kanssa edistää Xamkin opiskelijoiden asioita ja hyvinvointia. Hallituksen jäsenet edustavat opiskelijoita Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun eri tiimeissä ja työryhmissä, sekä tuovat opiskelijanäkökulmaa Xamkin päätöksentekoon. Hallituksessa pääset tekemään Xamkista entistä parempaa opiskelupaikkaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja hankkimaan työelämässä arvostettua kokemusta vaikuttamis,– ja edunvalvontatoiminnasta.

Vaatimuksena hallitukseen pääsyksi on Opiskelijakunta Kaakon jäsenyys (eli sinulla on voimassa oleva opiskelijakortti), ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan koko vuodeksi. Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, mutta siitä on hyötyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uusia taitoja sekä kehittää itseäsi toisiaan tukevassa tiimissä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus luoda itsellesi myös valtakunnallisia verkostoja tulevaisuutta varten.

Työskentelystä maksamme palkkiota seuraavasti:

  • Hallituksen puheenjohtaja 850 €/kk 12 kuukauden ajalta.
  • Hallituksen varapuheenjohtaja 400 €/kk 10 kuukauden ajalta.
  • Hallituksen jäsen 200 €/kk 10 kuukauden ajalta.
  • Edustajiston puheenjohtajan vuosipalkkio 600 €.
  • Edustajiston varapuheenjohtajan vuosipalkkio 350 €.

Lisäksi toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä ja virallinen työtodistus.

HUOM! Maksettavien palkkioiden suuruus voi muuttua edustajiston kokouksen päätöksellä.

Hakuaika Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen alkaa 13.11.2023 ja päättyy 30.11.2023 edustajiston järjestäytymiskokoukseen, jossa uusi hallitus valitaan. Hallitukseen hakevan olisi hyvä osallistua tähän kokoukseen joko etänä tai omalla kampuksella. Jos haluat osallistua kokoukseen kampukselta, ilmoittaudu kokoukseen TÄSTÄ

Hallitukseen valitut perehdytetään toimintaan ennen toimikauden alkua ja perehdytys järjestetään 8.–10.12.2023. Hallituksen toimintakausi on kalenterivuosi ja hallitukseen valittujen tulee sitoutua toimintaan koko vuodeksi.

Hae hallitukseen TÄÄLTÄ

Lisätietoja
Emmi Matinheikki
Hallituksen puheenjohtaja
puh: 044 540 4547
sähköposti: emmi.matinheikki @opiskelijakuntakaakko.fi