Hallitushaku 2024

Kiinnostaako sinua opiskelijoiden asioihin vaikuttaminen, opiskelijoiden edunvalvonta tai kenties tapahtumien ja jäsenpalveluiden järjestäminen ja kehittäminen? Jos vastasit edes epäilevästi kyllä johonkin kohtaan, hae mukaan opiskelijakunta Kaakon hallitukseen!

Aiempi järjestö- tai vaikuttamiskokemus ei ole pakollista mutta siitä voi olla hyötyä. Hakeaksesi hallitukseen, tulee sinulla olla voimassa oleva Opiskelijakunta Kaakon jäsenyys. Työskentelystä maksamme palkkiota tehtävän sekä vastuiden mukaan ja toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä, opintojaksosuorituksia ja virallinen työtodistus.  

Hallituksen tehtävät

Hallitus pyörittää opiskelijakunnan päivittäistä toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa opiskelijakunnan toimistoilta sekä etänä Teamsin kautta. Opiskelijakunnan toimistot sijaitsevat Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla. Päivittäisten tehtävien ja tiimien johtamisen lisäksi hallitus tekee aktiivista opiskelijavaikuttamista ja edunvalvontaa, edustaa opiskelijakuntaa sekä vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi tiimi, jonka toiminnasta he vastaavat ja jonka toiminnassa he ovat mukana. Hallituksen jäsenet saavat tiimien mukaiset työntekijät työpareikseen. Tiimeistä huolimatta suuri osa hallituksen työskentelystä tehdään yhdessä!

Hallituksessa toimiminen

Opiskelijakunnan hallitus on ns.”työhallitus”, eli hallitustehtävä on kokopäiväinen ja siitä maksetaan kuukausipalkkio. Valittavan hallituksen toimikausi on kalenterivuosi, mutta valitut hallituksen jäsenet aloittavat tehtäviinsä perehtymisen jo tämän vuoden puolella.

Hallituksen kokoonpano

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 3 varapuheenjohtajaa ja 3-6 hallituksen jäsentä. Edustajisto määrittelee hallituksen koon vuosittain järjestäytymiskokouksen yhteydessä.

Hallitushaun aikataulut

Haun alkaminen 13.11.

Kaakon hallitukseen voi hakea tällä lomakkeella: HAE HALLITUKSEEN

Haun päättyminen 30.11.

Hakulomakkeen pystyy täyttämään 30.11. klo 15.00 asti.
Myös 30.11. järjestettävässä edustajiston kokouksessa, jossa valinta tehdään, voi vielä asettua ehdolle. Huomioithan, että edaattorit ehtivät tutustua sinuun paremmin, jos täytät lomakkeen jo ennakkoon.

Edustajiston järjestäytymiskokous 30.11.

Edustajiston kokous järjestetään 30.11. klo 15.00 alkaen. Edustajiston kokouksessa valitaan mm. vuoden 2024 hallitus. Kokoukseen voi osallistua etänä Teamsin kautta tai fyysisesti Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan kampukselta. Jos haluat osallistua kokoukseen kampuksella, ilmoittaudu kokoukseen TÄSTÄ

Perehdytys 8.- 10.12.

Vuoden 2024 edustajiston ja hallituksen perehdytysviikonloppu järjestetään 8.-10.12.2023 Ruunaniemen leirikeskuksessa, Ristiinassa. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta vuoden 2024 toimijoille. Perehdytyksessä pidetään myös vuoden 2024 hallituksen järjestäytymiskokous 9.12.

Lisätiedot hausta

Lisätietoja hallitukseen hakemisesta voi tiedustella

Emmi Matinheikki
Hallituksen puheenjohtaja
puh: 044 540 4547
sähköposti: emmi.matinheikki @opiskelijakuntakaakko.fi