Parin kuukauden mittainen harjoittelujaksomme Opiskelijakunta Kaakolla on nyt lopussa. Näihin pariin kuukauteen on mahtunut paljon erilaista tekemistä ja oppimista. Tietomme Kaakon toiminnasta oli hyvin pientä harjoittelun alussa ja pääsimme tutustumaan toimintaan monipuolisesti. Pääsimme mm. suunnittelemaan tapahtumia vapulle, tekemään viestintää ja tutustumaan toimistotyöhön. Tärkeitä opittuja asioita olivat myös ryhmätyötaidot, jotka korostuvat Kaakon toiminnassa paljon.

Harjoittelu Kaakossa sujui todella hyvin ja aika meni kuin siivillä. Henkilökunta oli todella mukavaa heti harjoittelun alusta asti, ja meidät otettiin vastaan hyvin. Kaakko mahdollistaa harjoittelun toteuttamisen juuri sillä tavalla kuin sen itse haluaa toteuttaa. Hommia on tarjolla juuri niin paljon, kun niitä haluaa tehdä. Töitä oli myös mahdollista tehdä kotoa käsin, mikä oli mukavaa ja antoi mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn.

Opiskelijakunnan toiminta on hyvin laaja-alaista, ja sen pääsimme näkemään harjoittelun aikana. Suosittelemme ehdottomasti harjoittelujaksoa Kaakossa, koska se antaa mahdollisuuden tutustua opiskelijakunnan toimintaan sisältä päin.

Kiitos harjoittelusta!

Juuso Venäläinen & Mikael Viskari

P.S. Kuvasta puuttuu flunssainen Juuso.