Kaakon 1. varapuheenjohtaja Terppa Kuismin on ehdolla Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallitukseen vuodelle 2024. Ensisijaisesti Terppa lähtee tavoittelemaan varapuheenjohtajan paikkaa. 

Terppa on ollut opiskelijakunta Kaakon edustajistossa vuosina 2021-2022. Vuoden 2023 hän on toiminut Kaakon hallituksen varapuheenjohtajana. Varapuheenjohtajana hänen vastuulleen on kuulunut koulutus- ja hyvinvointitiimin vetäminen.
Opiskelijakunta-aktiivisuuden lisäksi Terppa on ollut jo useamman vuoden mukana opiskelijajärjestö Sokka ry:n toiminnassa, toimien mitä erinäisimmissä rooleissa. 

Terppa on haalinut edunvalvonnan osaamista monelta eri taholta, ja onkin nyt valmis pistämään hankitun tietotaidon laajempaan käyttöön. Ehdolle asettumisesta Terppa tuumailee seuraavaa: 

”Suomalainen opiskelijakulttuuri elää yhä edelleen vaikeita aikoja. Poikkeusolot ovat jo takana päin, mutta eteen on heitetty uusia haasteita nousseiden elinkustannusten muodossa. Opiskelijoiden henkinen kuormitus on vahvasti läsnä korkeakoulujen arjessa, eikä talouden kanssa tasapainottelu ainakaan helpota henkistä kuormaa. Nousseet kustannukset heijastuvat suoraan myös opiskelijakuntien toimintaan. 

Tahdon olla mukana luomassa Suomea, jossa korkeakouluopiskelu on yhdenvertaista, kestävää ja taloudellisesti kaikille mahdollista. Haluan tuoda korkeakouluopiskelijoille turvaa, terveyttä ja tuloja.
Myös suurkaupunkien ulkopuolelle jäävien opiskelijakuntien ääni on saatava paremmin kuuluviin. Koko SAMOKin toimintaa on kehitettävä valtakunnallisesti saavutettavammaksi. Paljon on asiaa, mutta synnynnäisenä multitaskaajana en pelkää haasteita”