Edustajistovaalit tulevat jälleen! Hanki itsellesi lupa valittaa!

Edustajistovaalit pidetään vuosittain marraskuussa ja niissä valitaan seuraavalle vuodelle edustajistoon 20 varsinaista ja enintään 20 varajäsentä. Edustajisto käyttää ylintä päätäntävaltaa opiskelijakunnassa ja sen toimintakausi on kalenterivuosi.

Ehdolle asettuminen alkaa 11.9. ja päättyy 8.10. Voit asettua ehdokkaaksi, tai halutessasi perustaa vaaliliiton verkkosivuiltamme löytyvillä sähköisillä lomakkeilla. Ehdokkaat julkistetaan 9.10. opiskelijakunta Kaakon verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Tarvittavat oikaisut ja muutokset ehdokaslistoihin tulee ilmoittaa 10.10. mennessä.

Äänestäminen tapahtuu sähköisesti sähköpostiin saapuvan linkin kautta 30.10.–8.11.2023. Kaikki opiskelijakunta Kaakon jäsenet ovat oikeutettuja äänestämään sekä asettumaan ehdolle. Jäsenet tarkistetaan viimeistään yhdeksän (9) päivää ennen äänestyksen alkua. Olet opiskelijakunnan jäsen, jos sinulta löytyy voimassa oleva Kaakon opiskelijakortti tai mobiiliopiskelijakortti.

Vaalien tulos julkistetaan 9.11.2023. Uudet edustajiston jäsenet, eli edaattorit, perehdytetään toimintaan loppuvuoden aikana ja virallisesti kausi alkaa 1.1.2024.

Kouvolassa 4.9.2023
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan keskusvaalilautakunta

Lisätietoja vaaleista ja edustajistosta saat alla olevien linkkien kautta:
Vaaliohjesääntö
Edustajistovaalit
Edustajisto
Edustajiston ohjesääntö

Lisätietoja:

Laura Laakso
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
laura.laakso@opiskelijakuntakaakko.fi

Anna Päivike
Edunvalvonnan asiantuntija (sijainen)
anna.paivike@xamk.fi
050 591 6640