Hei opiskelija! Kiinnostaako harjoittelu Kaakossa? Haemme kahta (2) harjoittelijaa tälle syksylle!

Opiskelijakunta Kaakko tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina markkinoinnista, taloushallinnasta ja asiakaspalvelusta tapahtumatuotantoon, viestintään ja palveluiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan ja turvallisen oppimisympäristön, jossa pääset kehittämään itseäsi ja syventämään ammatillista osaamistasi. Harjoittelun ajaksi saat käyttöösi omat työvälineet sekä tunnukset. Perehdytämme sinut hyvin työhön ja toimintaan!

Toivomme harjoittelijalta itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja valmiutta toimia verkkoympäristössä. Harjoittelijan työnkuva laaditaan henkilökohtaisesti harjoittelun tavoitteiden perusteella.

Harjoittelusta maksetaan palkkio; Opiskelijakunta Kaakon harjoitteluiden palkkiomallin mukaisesti enintään 60 euroa suoritettua opintopistettä kohden. Lisätietoja palkkiomallista saat pääsihteeriltä.

Harjoittelun voi suorittaa kokopäiväisenä harjoitteluna, tai tuntitöinä pidemmän ajan kuluessa. Otamme huomioon harjoittelijan omat aikataulut. Voit lukea Johannan ja Viivin kokemukset harjoittelusta Kaakossa täältä: https://www.opiskelijakuntakaakko.fi/johannan-ja-viivin-harjoittelu-kaakossa/

Pyydämme harjoittelusta kiinnostuneita lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n pääsihteeri Jenni Aikiolle jenni.aikio@opiskelijakuntakaakko.fi 31.8. mennessä.

Lisätietoa:
Jenni Aikio
Pääsihteeri
jenni.aikio@opiskelijakuntakaakko.fi
044 702 8591