Hei opiskelija! Kiinnostaako harjoittelu Kaakossa? Haemme kahta (2) harjoittelijaa syksylle 2022!

Opiskelijakunta Kaakko tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina markkinoinnista, taloushallinnasta ja asiakaspalvelusta tapahtumatuotantoon, viestintään ja palveluiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan ja turvallisen oppimisympäristön, jossa pääset kehittämään itseäsi ja syventämään ammatillista osaamistasi. Harjoittelun ajaksi saat käyttöösi omat työvälineet sekä tunnukset. Perehdytämme sinut hyvin työhön ja toimintaan!

Toivomme harjoittelijalta itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja valmiutta toimia verkkoympäristössä. Harjoittelijan työnkuva laaditaan henkilökohtaisesti harjoittelun tavoitteiden perusteella.

Harjoittelusta maksetaan palkkio; Opiskelijakunta Kaakon harjoitteluiden palkkiomallin mukaisesti enintään 60 euroa suoritettua opintopistettä kohden. Lisätietoja palkkiomallista saat toiminnanjohtajalta.

Harjoittelun voi suorittaa kokopäiväisenä harjoitteluna, tai tuntitöinä pidemmän ajan kuluessa. Harjoittelu on mahdollista suorittaa Kouvolan, Kotkan, Mikkelin tai Savonlinnan kampuksen Kaakon toimistoilla. Otamme huomioon harjoittelijan omat aikataulut.

Lue täältä edellisten harjoittelijoidemme Juuson ja Mikaelin kokemukset harjoittelusta Kaakossa

Pyydämme harjoittelusta kiinnostuneita lähettämään pikimmiten vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n toiminnanjohtaja Jenni Aikiolle osoitteeseen jenni.aikio(at)opiskelijakuntakaakko.fi.

Lisätietoa:
Jenni Aikio
toiminnanjohtaja
jenni.aikio(at)opiskelijakuntakaakko.fi
044 702 8591