Huomio huomio kaikki uudet opiskelijat! 

Käynnistimme kilpailun syyslukukauden alkajaisiksi. Arvomme kaikkien 30.9.2022 mennessä opiskelijakunta Kaakon jäseneksi liittyneiden opiskelijoiden kesken Jopon. 

Arvonta koskee kaikkia välillä 1.7.–30.9. opiskelijakuntaan liittyneitä uusia jäseniä. Ei siis huolta, vaikka olisit jo kesän, tai alkusyksyn aikana liittynyt jäseneksi. 

Näin liityt jäseneksi 

Voit liittyä Kaakon jäseneksi opiskelijakunnan verkkosivuilla. Jäseneksi voivat liittyä kaikki Xamkin opiskelijat, opiskelet sitten AMK- tai YAMK-tutkintoa tai teet polku-opintoja. 

Liittyäksesi Kaakkoon valitse opiskelijakunnan verkkosivujen yläpalkista kohta ”Opiskelijakortti” ja ”Liity jäseneksi”. 

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi virallisen opiskelijakortin sekä perinteisenä muovisena että digitaalisena. Digitaalisen kortin saat saman päivän aikana käyttöön. Muovikortin voit noutaa kampukselta, tai pyynnöstä postitamme sen kotiin. 

Onnetarta odotellessasi pääset nauttimaan lukuisista loistavista opiskelijaeduista!

Palkinnon lunastaminen

Kilpailu päättyy 30.9. ja arvonta suoritetaan maanantaina 3.10. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. 

Arvonnan kohteena oleva Jopo sijaitsee Mikkelin kampuksella, mutta pyörä toimitetaan tarvittaessa sille kampukselle, missä arvonnan voittaja opiskelee pääsääntöisesti. Palkinto on noudettava kampukselta, eikä sitä toimiteta kotiosoitteeseen. 

Huom! Jopo on käytetty. Aikoinaan opiskelijat ovat huristelleet kampus-Jopoilla pitkin Mikkelin katuja. Nyt sinun on mahdollista voittaa se ikiomaksi.