Iida Pilli-Sihvola on valittu Opiskelijakunta Kaakon uudeksi edunvalvonnan asiantuntijaksi! Iida aloitti tehtävässään 23.2.2022.

Opiskelijakunta Kaakossa Iida ottaa vastuulleen edunvalvonnan ja vaikuttamistyön kehittämisen ja toteuttamisen. Edunvalvonnan asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä mm. Xamkin eri toimijoiden kanssa ja vastaa koulutuksen opiskelijalähtöisestä kehittämisestä sekä opiskelijahyvinvoinnista. Lisäksi tehtävään kuuluu opiskelijakunnan edustajiston toiminnan koordinointi sekä opiskelijoiden kannustaminen ja innostaminen osallistumaan vaikuttamistyöhön monipuolisesti.

Pilli-Sihvola on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja hän on toiminut aiemmin luottamustehtävissä Opiskelijakunta Kaakossa. Hän on kerryttänyt osaamista ja kokemusta myös muissa luottamustehtävissä ja parhaillaan hän toimii Kouvolan kaupunginvaltuutettuna.

”Odotan innolla, mitä kaikkea pääsen edunvalvonnan asiantuntijan tehtävässä tekemään! Työ vaikuttaa monipuoliselta ja uskon, että yhdessä opiskelijoiden kanssa saamme kehitettyä Kaakon edunvalvonnan toimintaa vastaamaan entistä paremmin opiskelijoiden tarpeisiin.”

Edunvalvonnan asiantuntijana Pilli-Sihvola vastaa myös opiskelijakunnan häirintäyhdyshenkilötoiminnasta ja toimii itsekin häirintäyhdyshenkilönä. Lisäksi häneltä voi pyytää apua opiskeluihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Iidan yhteystiedot löytyvät nettisivujen Yhteydenotto-välilehdeltä.

Lisätietoja:

Jenni Aikio, toiminnanjohtaja

jenni.aikio@opiskelijakuntakaakko.fi

044 702 8591

Krista Väisänen, hallituksen puheenjohtaja

krista.vaisanen@opiskelijakuntakaakko.fi

044 540 4547