Aloittavien opiskelijoiden opiskelijakorttitilaukset

Huomio opiskelijakortin tilanneille ja korttia tilaaville. Tammikuussa 2024 aloittavien opiskelijoiden opiskelijakorttitilaukset ovat odotustilassa, sillä opiskelijoiden läsnäolotietoja ei ole korkeakoulun järjestelmässä. Tämä on täysin normaalia tammikuussa 2024 aloittavien kohdalla ja uusia jäseniä aloitetaankin hyväksymään tammikuun alusta lähtien, läsnäolotietojen saavuttua.

Jäsenyyden hyväksynnän jälkeen opiskelija saa käyttöönsä mobiilisen Slicen ja/tai Pivon opiskelijakortin. Fyysisen kortin painatuksessa kestää muutama viikko.

Miten tilaan opiskelijakortin?

Opiskelijakortin voi tilata täältä Kaakon verkkosivuilta. Opiskelijakortit on lajiteltu kahteen ryhmään, tutkinto-opiskelijat ja avoimen amk:n opiskelijat.

Tutkinto-opiskelija ja YAMK-opiskelija

Liittyessään Kaakon jäseneksi, tutkinto opiskelija on oikeutettu VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennuksiin, Kelan ateriatuettuihin lounaisiin sekä tuhansiin opiskelija-alennuksiin ympäri Suomea. Opiskelija saa automaattisesti käyttöönsä mobiilisen (Slice ja/tai Pivon) opiskelijakortin. Fyysisen opiskelijakortin voi tilata lisämaksusta. Fyysinen opiskelijakortti toimitetaan lähtökohtaisesti opiskelijakunnan toimistolle, josta opiskelija voi sen noutaa. Halutessaan opiskelija voi myös maksaa erillisen postimaksun, jonka jälkeen kortti toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen.

Tilaa tutkinto-opiskelijan opiskelijakortti täältä: Jäseneksi liittyminen – tutkinto-opiskelija

Avoimen AMK:n opiskelija

Liittyessään Kaakon jäseneksi, avoimen amk:n opiskelija saa käyttöönsä tuhannet opiskelija-alennukset ympäri Suomea. Tutkinto-opiskelijan opiskelijakortista poiketen, avoimen amk:n kortilla ei saa VR:n/Matkahuollon opiskelija-alennuksia tai Kelan ateriatukea. Avoimen amk:n opiskelija saa automaattisesti käyttöönsä mobiilisen (Slice ja/tai Pivon) opiskelijakortin. Fyysisen opiskelijakortin voi tilata lisämaksusta. Fyysinen opiskelijakortti toimitetaan lähtökohtaisesti opiskelijakunnan toimistolle, josta opiskelija voi sen noutaa. Halutessaan opiskelija voi myös maksaa erillisen postimaksun, jonka jälkeen kortti toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen.

Tilaa avoimen AMK:n opiskelijakortti täältä: Jäseneksi liittyminen – avoin AMK

Mistä löydän opiskelijanumeron?

Löydät opiskelijanumerosi Pepistä (katso kuva). Vuonna 2024 aloittavilla opiskelijanumero on muodossa ”24xxxxx” X:n tilalla on opiskelijan henkilökohtainen numerosarja.