Mistä liput?

Kide.app: TÄSTÄ
Tarjolla on lippuja jäsenhinta-alennuksella ja ei-jäsenille, on mahdollista myös ostaa jatkoton lippu. Muista lipun oston jälkeen valita lähtösi ajankohta otsikon alta ”Approjen lähtöajat”, joka on erillinen ilmaistapahtuma kide.appissa.  

Missä? 

Aloitus- ja lopetuspisteet ovat Mikkelin Kirkkopuistossa. Tehtävärastit ovat Afterissa, Domissa, Wilhelmissä, Jälkipelissä, Estradassa ja Ohjaamo Olkkarissa.  

Milloin? 

Tapahtuma on keskiviikkona 15. maaliskuuta. Rastit ovat avoinna 15:00–21:30 välisenä aikana. Wilhelmin rasti menee kiinni klo 21:00. Suorituksen jälkeen voit lunastaa tasomerkkisi Kirkkopuistosta kello 21:00-22:00. 

Miten? 

Leimoja saa joko tehtävärasteja suorittamalla tai ostamalla juotavaa tai syötävää. Yhdestä rastipaikasta saa yhden leiman. Tarvittava leimamäärä on merkattu passiisi, mutta enemmänkin saa suorittaa. Suorituksen jälkeen voit lunastaa tasomerkkisi Kirkkopuistosta 21:00-22:00. 

Mitä approjen jälkeen? 

Jatkolliseen lippuun sisältyy sisäänpääsy kahdelle viralliselle jatkopaikalle: Wilhelm Public Houseen ja Las Palmasiin. KUUMAA esiintyy Wilhelmissä puolen yön aikoihin, mutta Kaakko suosittelee vahvasti hyödyntämään myös Las Palmasia jatkopaikkana, koska oletamme Wilhemin olevan todella täynnä. 

Join kaksin käsin juomia koko illan, miksen saa Tohtori-merkkiä?

Suoritusmerkkien tasot ovat sidottu leimamäärän lisäksi myös käyntikertoihin. Ensikertalainen Hallituskadun Approilla voi saada vain Approbatur merkin siinä, missä toista kertaa suorittava voi vastaanottaa ainoastaan Cum Laude -merkin jne.