Opiskelijakunta Kaakon edustajistovaalit tulevat jälleen! Lähde ehdolle ja aktivoidu opiskelijavaikuttajana! 

 

Edustajistovaalit pidetään vuosittain marraskuussa ja niissä valitaan seuraavalle vuodelle edustajistoon 20 varsinaista ja enintään 20 varajäsentä. Edustajisto käyttää ylintä päätäntävaltaa opiskelijakunnassa ja sen toimintakausi on kalenterivuosi.  

 

Ehdolle asettuminen alkaa 8.9. ja päättyy 1.10. klo 12.00. Voit asettua ehdokkaaksi tai halutessasi perustaa vaaliliiton verkkosivuiltamme löytyvillä sähköisillä lomakkeilla. Ehdokkaat julkistetaan 6.10. Opiskelijakunta Kaakon verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Tarvittavat oikaisut ja muutokset ehdokaslistoihin tulee ilmoittaa 7.10. mennessä.  

 

Äänestäminen tapahtuu sähköisesti sähköpostiin saatavan linkin kautta 20.10.–3.11. Kaikki opiskelijakunta Kaakon jäsenet ovat oikeutettuja äänestämään sekä asettumaan ehdolle. Jäsenet tarkistetaan viimeistään yhdeksän (9) päivää ennen äänestyksen alkua. Olet opiskelijakunnan jäsen, jos sinulta löytyy voimassa oleva Kaakon fyysinen opiskelijakortti tai mobiiliopiskelijakortti. 

 

Vaalien tulos julkistetaan 3.–4.11. Uudet edaattorit perehdytetään toimintaan loppuvuoden aikana ja virallisesti kausi alkaa 1.1.2022. 

 

Lisätietoja vaaleista ja edustajistosta saat alla olevien linkkien kautta:

Vaaliohjesääntö 

Edustajistovaalit 

Edustajisto 

Edustajiston ohjesääntö 

 

Lisätietoja: 

 

Johanna Jääskeläinen 

Edustajiston ja keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja 

johanna.jaaskelainen@opiskelijakuntakaakko.fi 

 

Jenni Aikio 

Pääsihteeri ja keskusvaalilautakunnan sihteeri 

jenni.aikio@opiskelijakuntakaakko.fi  

044 702 8591