Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajistovaalien vaalikuulutus 

Edustajistovaalit tulevat jälleen! Hanki itsellesi lupa valittaa!  

 

Edustajistovaalit pidetään vuosittain marraskuussa ja niissä valitaan seuraavalle vuodelle edustajistoon 20 varsinaista ja enintään 20 varajäsentä. Edustajisto käyttää ylintä päätäntävaltaa opiskelijakunnassa ja sen toimintakausi on kalenterivuosi.   

Ehdolle asettuminen alkaa 12.9. ja päättyy 9.10. Voit asettua ehdokkaaksi, tai halutessasi perustaa vaaliliiton verkkosivuiltamme löytyvillä sähköisillä lomakkeilla. Ehdokkaat julkistetaan 13.10. opiskelijakunta Kaakon verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Tarvittavat oikaisut ja muutokset ehdokaslistoihin tulee ilmoittaa 14.10. mennessä.   

Äänestäminen tapahtuu sähköisesti sähköpostiin saapuvan linkin kautta 31.10.–9.11. Kaikki opiskelijakunta Kaakon jäsenet ovat oikeutettuja äänestämään sekä asettumaan ehdolle. Jäsenet tarkistetaan viimeistään yhdeksän (9) päivää ennen äänestyksen alkua. Olet opiskelijakunnan jäsen, jos sinulta löytyy voimassa oleva Kaakon opiskelijakortti tai mobiiliopiskelijakortti.  

Vaalien tulos julkistetaan 10.11. Uudet edustajiston jäsenet, eli edaattorit, perehdytetään toimintaan loppuvuoden aikana ja virallisesti kausi alkaa 1.1.2023.  

 

Kouvolassa 10.8.2022

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan keskusvaalilautakunta

 

Lisätietoja vaaleista ja edustajistosta saat alla olevien linkkien kautta: 

Vaaliohjesääntö  

Edustajistovaalit  

Edustajisto  

Edustajiston ohjesääntö 

 

Lisätietoja: 

Rico Martikainen

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja 

brima005@edu.xamk.fi

 

Iida Pilli-Sihvola

Edunvalvonnan asiantuntija

iida.pilli-sihvola@opiskelijakuntakaakko.fi  

050 512 7280